Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Νότης Χριστοδούλου: Αποκάλυψε γιατί η σεξουαλική του ταυτότητα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή του

«Ήταν η ανάγκη επιβεβαίωσης. Το ζητούμενο ήταν να μου πει η μητέρα μου σε αποδέχομαι όπως είσαι κι είμαι δίπλα σου», είπε ο τραγουδιστής.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν χθες βράδυ ο Νότης Χριστοδούλου. Ο νικητής του «Fame Story» άνοιξε την καρδιά του στον παρουσιαστή και μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του η οποία δεν αποδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο τραγουδιστής αρχικά αναφέρθηκε στο τι κάνει σήμερα και συγκεκριμένα με τι ασχολείται για να ζει: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με το ταλέντο μου, με την αυτοθεραπεία μου, με τον χώρο αυτόν που είναι ο χώρος του design. Πριν από το Fame Story δούλευα στην μεγαλύτερη διαφημιστική εταιρία σαν σκηνογράφος. Είχα δουλέψει με πολύ σημαντικούς σκηνοθέτες. Είχα κοιμηθεί σε πλατό. Εγώ στα 17 κοιμόμουν σε πλατό για να ετοιμάσω το σκηνικό για το αυριανό γύρισμα. Τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής μου ασχολούμαι με αυτό που ήθελα και που μου βγαίνει αβίαστα (…) Έχω κάνει σκηνικά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Έχω κάνει σκηνογραφία για την Δήμητρα Γαλάνη, τη Νατάσα Μποφίλιου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη».

 

Η αποδοχή που δεν εισέπραξε από την μητέρα του

 

Ο Νότης Χριστοδούλου μίλησε για τη στιγμή που αποφάσισε να μιλήσει για τις προσωπικές του επιλογές στην μητέρα του: «Στα 25 μου είπα την αλήθεια μου στην μητέρα μου. Όταν βρήκα έναν άνθρωπό με τον οποίο ζήσαμε μαζί 16 χρόνια υπέροχα. Στην αρχή λοιπόν της σχέσης μας και όταν κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν ένα διαμάντι για μένα θέλησα να το πω στην μητέρα μου. Η μητέρα μου κουβαλούσε αυτό με το οποίο γαλουχήθηκε από την δική της μητέρα. Μου είπε “ευχαριστώ που μου το είπες, εγώ δεν μπορώ να το αποδεχτώ και κάνω ότι το ξεχνάω”».

 

 

«Τον πατέρα μου τον είδα δύο φορές στη ζωή μου»

Ο Νότης Χριστοδούλου μίλησε και για τον πατέρα του ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή: «Τον πατέρα μου τον είδα δύο φορές στη ζωή μου. Βάζω Χ. Θα προτιμούσα χίλιες φορές που θα είχα έναν ομοφυλόφιλο πατέρα που θα με στήριζε και θα με αγαπούσε και θα ήταν συνοδοιπόρος στη ζωή μου. Αν πάρουμε όλη μου την πορεία εγώ οπισθοχωρώ και από το τραγούδι κι από την τηλεόραση για να βρω την επιβεβαίωση της οικογένειάς μου. Ήταν η ανάγκη επιβεβαίωσης. Το ζητούμενο ήταν να μου πει η μητέρα μου σε αποδέχομαι όπως είσαι κι είμαι δίπλα σου».

 

Η αποκάλυψη για τις τελευταίες στιγμές με την μητέρα του

«Ένιωσα μια τεράστια θλίψη και έναν τεράστιο θυμό, ότι αυτός ο άνθρωπος δεν με αποδέχτηκε ποτέ. Θα πω κάτι το οποίο το έχω πει μόνο στους φίλους μου και συγκινούμαι τώρα που το λέω, ενώ 15 χρόνια δεν με αποδέχτηκε, τα τελευταία λόγια που άκουσε από την μητέρα μου ήταν να σηκώσει το κινητό της λέγοντας: “Μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου;” Και είπε το όνομά του. Και της λέω, έλα βρε μαμά σε παρακαλώ, έχει πάρει όλο τον κόσμο τηλέφωνο. Κάτσε φρόνιμα. Πάω σπίτι να κάνω ένα μπάνιο και να επιστρέψω και στον δρόμο μαθαίνω ότι έχει πάθει ανακοπή», είπε ο Νότης Χριστοδούλου για την τελευταία στιγμή με την μητέρα του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Survivor- Χρύσα Χατζηγεωργίου: Ο σύντροφός της την έκανε unfollow μετά τα τρυφερά ενσταντανέ με τον Φάνη Μπολέτση

Το μεσημέρι της Κυριακής 21 Απριλίου η Aira Adomaityte βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου», μετά την αποχώρησή της στο “Survivor”. Η πρώην παίκτρια του Survivor 2024 αναφέ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23-04-2024)

Το ματς Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ της EuroLeague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 20:30 ...

Φόρτωση άρθρων...