Πέμπτη
21 Οκτωβρίου 2021

Ο Τζόκερ (Joker) απόψε σε πρώτη τηλεοπτική προβολή από το STAR (video)

Πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση απόψε για το JOKER. Tο βραβευμένο ψυχολογικό θρίλερ θα προβληθεί από τη συχνότητα του STAR απόψε Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 στις 22:15 το βράδυ.

Media

Ο Joker, Άρθουρ Φλεκ, είναι ένας μοναχικός, ιδιόρρυθμος άνθρωπος, που ζει με την «ευάλωτη» μητέρα του και εργάζεται ως κλόουν. Ονειρεύεται να κάνει μια σπουδαία καριέρα ως κωμικός αλλά βρίσκεται στο περιθώριο.

Αναζητά την αποδοχή αλλά εισπράττει μόνο σκληρότητα, υποτίμηση, περιφρόνηση, αδιαφορία, από μια εχθρική κοινωνία. Όταν συνειδητοποιεί ότι τελικά ο ίδιος είναι ο περίγελος και όχι αυτά που λέει ή κάνει, το ανεξέλεγκτο γέλιο του θα γίνει το καύσιμο για μια έκρηξη με απρόβλεπτες διαστάσεις…

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας JOKER εδώ:

 

Η ταινία JOKER έκανε πρεμιέρα στο 76ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 31 Αυγούστου 2019, κερδίζοντας τον Χρυσό Λέοντα.

Βραβεύτηκε με Όσκαρ και BAFTA στις κατηγορίες Α΄Ανδρικού Ρόλου (Χοακίν Φίνιξ) και Καλύτερης Μουσικής (Χίλντουρ Γκούντναντατιρ) ενώ ήταν υποψήφια σε ακόμα 9 κατηγορίες για Όσκαρ και σε 8 κατηγορίες για βραβείο BAFTA.

Η ταινία είναι βασισμένη σε χαρακτήρες της DC Comics και σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με κέρδη περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως. Είναι η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς της και η 32η όλων των εποχών.

 


Διαβάστε ακόμη