Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε την πρώτη φωτό με το μωρό του

Media

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η νεαρή ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον γιο τους πριν από μερικούς μήνες.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε πρόσφατα την πρώτη φωτογραφία του γιου του, ο οποίος βρίσκεται στην αγκαλιά του και φοράει αγιοβασιλιάτικη στολή.

«Τι εννοείς δεν πίνει μπύρα ακόμη;» σημείωσε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο Instagram.

 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε την πρώτη φωτό με το μωρό του

 

 

 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην Ελενα Κατρίτση η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τη γνωριμία της με τον σεφ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Survivor: Σκληρή μονομαχία για τις τέσσερις παίκτριες – Ποια πήρε τη δάδα της και γυρνάει στην Ελλάδα;

Στον τελικό στίβο μάχης πήγαν οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση στο Survivor για να παλέψουν για την παραμονή της. Άιρα, Αναστασία, Ευγενία και Χρύσα ήταν έτοιμες να δώσουν τ...

Φόρτωση άρθρων...