Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

O Θέμης Θεοχάρογλου γνωστός ως Holly Grace μιλά για την διαφορετικότητα (video)

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο «The 2night show» o Θέμης Θεοχάρογλου, γνωστός ως Holly Grace.

H εντυπωσιακή Drag Queen «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για το ασταμάτητο μπούλινγκ που δέχεται από τα σχολικά της χρόνια για τη σεξουαλική της ταυτότητα αλλά και για το πώς οι γονείς της αντιμετώπισαν την όλη κατάσταση.

Μιλώντας για τη μητέρα της ανέφερε: «Η μητέρα μου ήταν από πάντα δίπλα μου, ήταν η πρώτη που έμαθε τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Είχε καταλάβει ότι υπήρχε κάτι διαφορετικό».

Όσο για τον πατέρα της; «Ο μπαμπάς μου μεγάλωσε διαφορετικά, ποτέ δεν καθίσαμε να κάνουμε μία συζήτηση για τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Εκτίμησα το ταξίδι που έκανε για να φτάσει στην πλήρη αποδοχή. Έχουμε όλοι οι άνθρωποι ανάγκη από αγάπη. Οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που σε γεννάει αλλά και αυτή που δημιουργείς», σημείωσε.

 

Στη συνέχεια, τόνισε ότι έχει δεχτεί ασταμάτητο μπούλινγκ από τα παιδικά χρόνια, το οποίο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

«Η πορεία ήταν δύσκολη από τα παιδικά μου χρόνια. Το bullying δεν έχει σταματήσει ποτέ μέχρι και σήμερα. Στο σχολείο τα παιδιά με κορόιδευαν και με έλεγαν “γυναικούλα” και τώρα βγαίνω στην ελληνική τηλεόραση μία γυναικάρα. Χαίρομαι έστω γι΄αυτό, εξομολογήθηκε.

«Όλοι μου λένε ότι είναι πολύ περήφανοι για την πορεία μου. Απλά όταν έφυγα από τη Λάρισα και πήγα να σπουδάσω στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισα ότι θα κάνω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ, χωρίς να με ενδιαφέρει η άποψη του οποιουδήποτε. Δεν έχω ανάγκη να ακούσω συγγνώμη, μακάρι να το αισθάνθηκαν», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...