Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Παναγιώτη Τζένο (εικόνες)

Media

Την απέραντη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του Γενικού Διευθυντή Μέσων του Ομίλου των «Παραπολιτικών», Παναγιώτη Τζένου, εκφράζει ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Υπουργοί και βουλευτές με μηνύματά τους στα κοινωνικά δίκτυα δηλώνουν σοκαρισμένοι και εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του. 

«Ο Παναγιώτης Τζένος ήταν ένα άξιο παιδί», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον όμιλο των Παραπολιτικών, στον Γιάννη Κουρτάκη, στη σύζυγο του δημοσιογράφου και στο παιδί του. Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε ότι ο Παναγιώτης Τζένος ήταν ένας εξαιρετικά εργατικός άνθρωπος.

Τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή.

Τα συλλυπητήρια στη σύζυγο του Παναγιώτη Τζένου και τους οικείους του εξέφρασε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης στα «Παραπολιτικά 90,1» και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί».

Οικονόμου για Παναγιώτη Τζένο: «Yπήρξε μια από τις δυνατές και μαχητικές φωνές της δημοσιογραφίας - Άνθρωπος αυθεντικός και θαρραλέος, με ισχυρή άποψη»

Το δικό του μήνυμα  για την ξαφνική απώλεια του γενικού διευθυντή μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου, έστειλε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Ο αιφνίδιος θάνατος του Παναγιώτη Τζένου μας έχει συγκλονίσει και στεναχωρήσει βαθύτατα. Ο Παναγιώτης υπήρξε μια από τις δυνατές και μαχητικές φωνές της ελληνικής δημοσιογραφίας. Άνθρωπος αυθεντικός και θαρραλέος, με ισχυρή άποψη. Είχε ακόμα να προσφέρει πολλά στο χώρο του Τύπου και στην οικογένειά του. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια των «Παραπολιτικών». Αιωνία η μνήμη του», αναφέρει στο μήνυμά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μάκης Βορίδης: «Ο Παναγιώτης Τζένος έκανε σπουδαία δουλειά»

«Ο Παναγιώτης Τζένος έκανε σπουδαία δουλειά και αφήνει πίσω την σύζυγο και το γιό του», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες νωρίς» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Παπαθανάσης: «Θλιβερό γεγονός η απώλεια του Παναγιώτη Τζένου - Όλοι θα τον θυμούνται για το ήθος του»

«Θλιβερό γεγονός η απώλεια του Παναγιώτη Τζένου», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης.

Ο Νίκος Παπαθανάσης επισήμανε ότι ο Παναγιώτης Τζένος δίδασκε καλή δημοσιογραφία και αξιοπρέπεια, ενώ τόνισε ο κλάδος είναι φτωχότερος.

Παράλληλα ο υπουργός σημείωσε ότι όλοι θα τον θυμούνται για το ήθος του.

Άγγελος Συρίγος: «Σοκαρίστηκα με την απώλεια του Παναγιώτη Τζένου»

«Σοκαρίστηκα με την απώλεια του Παναγιώτη Τζένου», δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Εκείνη και εγώ» με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα.

«Λυπηρό»

Επιπλέον, τόνισε πως είναι λυπηρό ένας νέος άνθρωπος να έχει αυτό το απροσδόκητο τέλος.

Κατσαφάδος: «Ο Παναγιώτης Τζένος είχε μαχητική φωνή με θέση και άποψη - Σοκαριστική η απώλειά του»

«Η απώλεια ενός ανθρώπου, νέου, που ήδη είχε αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο χώρο των ΜΜΕ, είναι σοκαριστική», τόνισε σε δήλωσή του για το θάνατο του Γενικού Διευθυντή Μέσων του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής ΝΔ στην Α' Πειραιώς και Νήσων, Κώστας Κατσαφάδος.

«Με θέση και άποψη»

«Ο Παναγιώτης Τζένος, υπήρξε μια από τις μαχητικές φωνές, φωνές με θέση και άποψη, που θα λείψει από τη δημοσιογραφία. Στην οικογένειά του, αλλά και στην δημοσιογραφική οικογένεια του Ομίλου των Παραπολιτικών τα θερμά συλλυπητήριά μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Κώστας Κατσαφάδος.

Καλλιάνος: «Ο Παναγιώτης Τζένος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί - Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του»

Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου αλλά και στην οικογένεια των «Παραπολιτικών» εξέφρασε στα «Παραπολιτικά 90,1» ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος.

Ο Γιάννης Καλλιάνος τόνισε πως ο Παναγιώτης Τζένος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί…

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...