Τετάρτη
29 Μαΐου 2024

«O Snik ακύρωσε live γιατί δεν του έκλεισαν εισιτήριο Business Class», λέει το νυχτερινό κέντρο

Media

Σε προγραμματισμένο live στην Κομοτηνή ήταν να εμφανιστεί ο Snik στο οποίο όπως δεν πήγε ποτέ. Ο ράπερ κατηγορεί τους ανθρώπους του μαγαζιού πως δεν ήταν επαγγελματίες και εκείνοι από την πλευρά τους τον κατηγορούν ότι ακύρωσε την εμφάνιση γιατί δεν του πλήρωσαν ειστήριο σε business class!

«Το event Κομοτηνής σήμερα ακυρώνεται, τα λέμε σύντομα, κάποιοι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο επαγγελματίες», ανέφερε ο Snik σε story στο προφίλ του στο Instagram, σχετικά με την προγραμματισμένη εμφάνισή του στην Κομοτηνή.

Ο Snik ακύρωσε την εμφάνισή του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξε πρόβλημα στη συνεργασία του με την ιδιοκτησία του μαγαζιού. Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του καταστήματος που μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend», ο λόγος ήταν η θέση του τράπερ στο αεροπλάνο, η οποία δεν ήταν στην Business Class.

Ο δικηγόρος, Γουίλιαμ Χαμπίπ, δήλωσε πως ο λόγος που χάλασε η συμφωνία ήταν πως το συνεργαζόμενο με το μαγαζί πρακτορείο έκλεισε στον τραγουδιστή πρωινή πτήση για να ταξιδέψει στην Κομοτηνή, η οποία δεν είχε θέση Business Class, αλλά μόνο οικονομική. Ο Snik τελικά, μπορεί να πέταξε μέχρι την Αλεξανδρούπολη, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο μαγαζί, δυσαρεστημένος με την παρανόηση μεταξύ του μάνατζέρ του και του πρακτορείου.

Ο Snik είχε πάρει προκαταβολή για την προγραμματισμένη του εμφάνιση και πλέον οι άνθρωποι του μαγαζιού θα ακολουθήσουν τη νομική οδό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27-05-2024)

Αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ περιλαμβάνει το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας: 21:00 COSMOTE SPORT 7 HD...

Φόρτωση άρθρων...