Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Οδυσσέας Σταμούλης: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά τη βαριά απώλεια, στην πρεμιέρα του (video)

Media

Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, έκανε ο Οδυσσέας Σταμούλης, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά on camera μετά την τραγική απώλεια του 11χρονου γιου του.

Ο ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Ένας βλάκας και μισός» στο θέατρο Αυλαία, στην οποία συμμετέχει.

 

Οδυσσέας Σταμούλης: Έχει τελειώσει η τηλεόραση για εμένα

«Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά. Ο καθένας έχει τα γούρια του. Δεν ξέρω, τι να σας πω, εγώ δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Τα όνειρα, από την πραγματοποίησή τους, συνήθως απέχουν πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν από την εκπομπή «Happy Day».

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι: «Έχει τελειώσει η τηλεόραση για εμένα».

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο λίγους μήνες μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του, όταν ο 11χρονος γιος του έφυγε από τη ζωή από πνιγμό τον περασμένο Αύγουστο.

Το δεύτερο πλήγμα που δέχτηκε ο ηθοποιός μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ήταν και η απώλεια της πρώην συζύγου του, Κάτιας Νικολαΐδου, η οποία μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή στα 58 της, μόλις, χρόνια.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...