Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, έκανε ο Οδυσσέας Σταμούλης, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά on camera μετά την τραγική απώλεια του 11χρονου γιου του.

Ο ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, «Ένας βλάκας και μισός» στο θέατρο Αυλαία, στην οποία συμμετέχει.

 

Οδυσσέας Σταμούλης: Έχει τελειώσει η τηλεόραση για εμένα

«Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά. Ο καθένας έχει τα γούρια του. Δεν ξέρω, τι να σας πω, εγώ δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Τα όνειρα, από την πραγματοποίησή τους, συνήθως απέχουν πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν από την εκπομπή «Happy Day».

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι: «Έχει τελειώσει η τηλεόραση για εμένα».

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στο θέατρο λίγους μήνες μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του, όταν ο 11χρονος γιος του έφυγε από τη ζωή από πνιγμό τον περασμένο Αύγουστο.

Το δεύτερο πλήγμα που δέχτηκε ο ηθοποιός μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ήταν και η απώλεια της πρώην συζύγου του, Κάτιας Νικολαΐδου, η οποία μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή στα 58 της, μόλις, χρόνια.