Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Οριστικό: Πουλήθηκε το Action 24 στους εφοπλιστές Μπάκο - Καϋμενάκη

Media
Tags: Action24

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του lykavitos.gr ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 στους εφοπλιστές Μπάκο - Καϋμενάκη.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το τίμημα, η εκτίμηση που υπάρχει στην αγορά είναι πως οι δύο εφοπλιστές για την αγορά του Αction 24 (μαζί με τα χρέη) θα καταβάλλουν κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Οπως έγραψε πρώτο το On Target το γενικό πρόσταγμα στο κανάλι θα έχει ο Σεραφείμ Κωνσταντινίδης ενώ για διευθυντής ειδήσεων προορίζεται ο Γιάννης Σαραντάκος, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε (όχι και με τον καλύτερο τρόπο) από το OPEN.

Eπιπλέον πληροφορίες αναφέρουν πως το ενδιαφέρον του διδύμου των εφοπλιστών στρέφεται και σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης και στόχος είναι να δημιουργήσουν ένα "μπουκέτο" ΜΜΕ από το σύνολο του ενημερωτικού φάσματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην «Axianews»: Τα δυο projects που τρέχει το ΤΧΣ

Με τίτλο: «Τα δυο projects που τρέχει το ΤΧΣ» κυκλοφορεί αύριο, Σάββατο 18 Μαΐου, η «Axianews». Το νέο placement της Εθνικής Τράπεζας και η δημιουργία του 5ου πυλώνα Εκπνέει ...

ANIMALL: Το νέο εξειδικευμένο περιοδικό για τους σκύλους και τις γάτες το Σάββατο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κυκλοφορεί αύριο Σάββατο 18 Μαΐου το πλέον εξειδικευμένο περιοδικό για τους πολυτιμότερους συντρόφους μας, σε πολυτελή έκδοση, μαζί με την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ». Το νέο περ...

Φόρτωση άρθρων...