Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Ρίτσα Μπιζόγλη: «Ένα πρωί ξύπνησα και κατέληξα στο νοσοκομείο, δεν ανέπνεα» (video)

Τη Ρίτσα Μπιζόγλη υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πόσο διαφορετική είναι στην καθημερινότητά της, σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στη μικρή οθόνη, το πάθος της για τη γυμναστική και τις πιο δύσκολες στιγμές στην τηλεόραση.

«Η δημοσιογραφία ήταν πολύ κόντρα ρόλος για μένα. Ήμουν πολύ μαζεμένη σαν χαρακτήρας, αλλά ήθελα κάτι διαφορετικό. Πήγα σε εργαστήριο δημοσιογραφίας, δεν υπήρχε τότε Πανεπιστήμιο. Στην αρχή ήθελα Χημικό, αλλά πέρασα στις Ιχθυοκαλλιέργειες στο Μεσολόγγι, δεν πήγα ποτέ. Όταν λες ειδήσεις, πρέπει να φοράς ένα κουστούμι. Δεν στηρίζω την εικόνα που έχω στις ειδήσεις. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος, κυκλοφορώ χωρίς μακιγιάζ, με σκισμένα τζιν» ανέφερε αρχικά η Ρίτσα Μπιζόγλη.

 

Στη συνέχεια η Ρίτσα Μπιζόγλη μίλησε για την εξαντλητική γυμναστική που έκανε στο παρελθόν και την οδήγησε μέχρι και το νοσοκομείο.

«Γυμναζόμουν περισσότερο, τώρα όχι τόσο πολύ. Έτρεχα. Έκανα εξαντλητική γυμναστική. Πάντα τα κάνω όλα λίγο λάθος, αλλά μετά να τα επαναλαμβάνεις; Τίποτα, επανάληψη… Επανέλαβα το λάθος με το διαβήτη.

Αποφάσισα να κάνω την πιο δύσκολη γυμναστική. Νόμιζα ότι ήμουν η Πετρουλάκη και δεν είμαι. Έκανα πολύ σκληρή γιόγκα, όταν γυρνούσα από την δουλειά. Προχωράμε την γιόγκα με τα μαθήματα και δυσκολεύομαι. Ξυπνώ το πρωί και θυμάμαι κατέληξα στο νοσοκομείο, γιατί δεν ανέπνεα…

Είχα με τη μέση μου σοβαρά προβλήματα. Έχω δύο κήλες. Έχω μια εμμονή στο λάθος. Φεύγω να ψωνίσω, παίρνω τα σκουπίδια αλλά δεν παίρνω την τσάντα… Έχω ξεχάσει την τσάντα μου και δεν είχα να πληρώσω το parking. Είμαι αφηρημένη» είπε η Ρίτσα Μπιτζόγλη.

«Οι πιο δύσκολες στιγμές στην τηλεόραση είναι τα στενάχωρα, όπως οι Δίδυμοι Πύργοι. Είμαστε εκπαιδευμένοι να μη δείχνουμε τα συναισθήματά μας στον αέρα. Όταν σκότωσαν τον Καραϊβάζ, στεναχωρήθηκα αλλά οφείλεις να πεις την είδηση και όχι να δείξεις τα συναισθήματά σου.

Δεν μπορείς πάντα, αλλά προσπαθείς. Να τις λες σκέτες, χωρίς χρυσόσκονη. Τις λες, τελειώνεις και φεύγεις» είπε αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές στον χώρο των ειδήσεων.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...