Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Σαμάνθα Φοξ: Τα παθιασμένα φιλιά με τη Λίντα Όλσεν στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση (photos)

Media

Το sex symbol των '80ς και η αγαπημένη της εθεάθησαν σε τρυφερά τετ-α-τετ σε καφετέρια του Λονδίνου - Δείτε φωτογραφίες

Καυτά φιλιά ανταλλάσσουν η Σαμάνθα Φοξ και η Λίντα Όλσεν, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Λονδίνο.

Το sex symbol των '80s και η νέα της σύζυγος εμφανίστηκαν να περπατούν χέρι-χέρι στους δρόμους της Αγγλίας, ενώ κατευθύνονταν σε μία κλινική της Harley Street.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η τραγουδίστρια θα υποβληθεί σε επέμβαση στο λαιμό της, καθώς βρέθηκαν οζίδια στις φωνητικές της χορδές.

Στον δρόμο του προς την κλινική, το ζευγάρι έκανε μία στάση σε καφετέρια του Λονδίνου. Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τις δύο γυναίκες σε τρυφερά τετ-α-τετ, να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά. Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται και στα στιγμιότυπα, η Σαμάνθα Φοξ φαίνεται να μην παίρνει τα μάτια της πάνω από την αγαπημένη της.

Ο γάμος των δύο γυναικών πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου στο Έσεξ, μετά από κάποιες αναβολές που είχαν προκύψει στο παρελθόν, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

samantha

 

samantha

 

Η σύζυγος της, Λίντα, διατηρεί χαμηλό προφίλ και προτιμά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, την ημέρα του γάμου της τράβηξε όλα τα βλέμματα, με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το μακρύ νυφικό πέπλο. Τα παρανυφάκια του ζευγαριού εθεάθησαν επίσης να φτάνουν, ντυμένα στα ροζ.

Η Σαμ και η Λίντα αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2020, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, με έναν εκπρόσωπο της σταρ να λέει τότε: «Η Σαμ και η Λίντα είναι τόσο ευτυχισμένοι μαζί και θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Είναι τόσο ερωτευμένες και θέλουν να το επισημοποιήσουν».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...