Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Σασμός: Η Αλίνα Κωτσοβούλου μιλά για τον ρόλο της Άννας Αγγελάκη (video)

Καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου η οποία μίλησε για τον ρόλο της Άννας Αγγελάκη που κάνει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» τονίζοντας πως είναι ένας κόντρα ρόλος που ακόμα και σήμερα προσπαθεί να τον κατακτήσει.

«Μου περιγράψανε αυτόν τον ρόλο ότι είναι η γυναίκα ενός αυταρχικού άντρα, δύσκολου και τραχύ, που τον υποδύεται ο Στάθης Μαντζώρος εξαιρετικά. Είναι η μητέρα ενός πολύ ιδιαίτερου παιδιού που είναι διάνοια του Μανώλη, του Στρατή Χατζησταματίου, και της Θοδώρας, της Δανάης Παππά, που είναι μια καλλονή και που ανακατεύει όλο το χαρτί. Και έτσι ξεκίνησε. Διάβασα το βιβλίο αλλά στο μυθιστόρημα δεν είχε τον ρόλο μου σαν υπόσταση» τόνισε η Αλίνα Κωτσοβούλου και πρόσθεσε:

«Όταν ήρθαν τα σενάρια ανακάλυψα σιγά σιγά, αυτό το χαρακτήρα, αυτήν τη γυναίκα με τη βοήθεια των σκηνοθετών μας. Χαίρομαι που κάνω αυτόν τον ρόλο, μου είναι δύσκολος και κόντρα σε πολλά κομμάτια του χαρακτήρα μου. Μια γυναίκα παθητική και κάτω από τον σύζυγο και μια γυναίκα που δεν αντιδρά στα πράγματα αλλά προσπαθεί όλα να τα γεφυρώνει, αγαπάει τα παιδιά της αλλά την κόρη δεν μπορεί να την φέρει βόλτα και την παντρεύει για να πάρει το δρόμο της, αντίστοιχα στο γιό της είναι η Ελληνίδα μάνα που έχει αδυναμία στο παιδί. Το δύσκολο είναι ένας άνθρωπος σαν κι έμενα, σύγχρονος, δυτικός, καλλιεργημένος μεγαλωμένος στην πόλη πώς να το πετάξει όλο αυτό και να πάει σε ένα χωριό της Κρήτης, όχι Ρέθυμνο ή Ηράκλειο, και πώς θα πείσει; Προσπαθώ ακόμα, δεν θεωρώ ότι το έχω κατακτήσει».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

MasterChef – Χαλασμός με τα κρυμμένα σκονάκια για τις συνταγές: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που είσαι μάγειρας»

"Θα έπρεπε να ντρέπεστε που τολμήσατε να κάνετε τέτοιο σκηνικό! Ντροπή σας γιατί νιώθετε μειονεκτικά" φώναζε ο παίκτης του MasterChef. Στην κουζίνα του MasterChef για μια ακόμα ...

Φόρτωση άρθρων...