Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

«Σασμός- Spoiler»: Η Όλγα Δαμάνη αποκαλύπτει το τέλος της γιαγιάς Ρηνιώς (video)

Media

Η αγαπημένη ηθοποιός, Όλγα Δαμάνη, μίλησε για τη δραματική σειρά «Σασμός» και έκανε αποκαλύψεις για τη συνέχειά της.

Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα Δαμάνη σημείωσε στο Happy Day πως «μετά τον θάνατο του Πετρή έρχονται πάρα πολλές μεγάλες αλλαγές στην οικογένεια και στη ζωή των Βρουλάκηδων.

Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα μετακομίσουν από την Κρήτη, ξεσπιτώνονται και αφήνουν τον τόπο τους. Η γιαγιά θα μείνει μόνη με το σκυλί, θα πηγαίνει στα μνήματα και θα έχει τον εγγονό της, ενδεχομένως, τον Άγγελο».

 

«Χωρίς συγκέντρωση δεν γίνεται ούτε μια σκηνή στα γυρίσματα. Όλοι οι συντελεστές στη σειρά είναι εξαιρετικοί», ανέφερε η Όλγα Δαμάνη για τους συντελεστές της σειράς που έχουν κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Μιλώντας για την εξέλιξη του ρόλου της στον Σασμό, η Ολγα Δαμάνη δεν δίστασε να γίνει αποκαλυπτική. «Η γιαγιά θα πεθάνει… και στο βιβλίο φεύγει. Υποθέτω από το μαράζι της γιατί μετά από τόσους θανάτους και τόσο πόνο που έχει βιώσει και την ηλικία την οποία κουβαλάει. Είναι μοιραίο να πεθάνει η γιαγιά» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει η ιστορία, πως θα εξελιχθεί. Στο βιβλίο τουλάχιστον η γιαγιά πεθαίνει λίγο πριν το τέλος».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο «Καρφί»: Τον απειλεί μόνο το ΠΑΣΟΚ

Μη χάσετε το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 το αποκαλυπτικό «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Διαβάστε: Η ΔΕ...

Φόρτωση άρθρων...