Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία με το σπασμένο πόδι και οι ευχές για τον πατέρα της

 Η οικογένεια της Σίσσυς Χρηστίδου είναι πολύ δεμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση, αλλά και σε κάθε ανάρτηση της παρουσιάστριας.

 

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, που τιμάται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, η παρουσιάστρια έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της. Αυτή είναι η πρώτη Ημέρα του Πατέρα, που η Σίσσυ Χρηστίδου γιορτάζει χωρίς τη μητέρα της, αφού εκείνη «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο.

 

«Χρειάστηκε να μεγαλώσω και να δω πολλών ειδών μπαμπάδες για να καταλάβω πως το να είσαι τόσο υπέροχος μπαμπάς δεν είναι δεδομένο… αλλά σπάνιο! Χρόνια πολλά μοναδικέ μου», έγραψε στο caption δίπλα από τη φωτογραφία, που τη δείχνει με σπασμένο πόδι.

 

 

 

 

Αυτό δεν ήταν, όμως, το μοναδικό μήνυμα για την ημέρα. Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία από το ομαδικό οικογενειακό γκρουπ που έχει στο What’s App, μέσα στο οποίο βρίσκεται και ο αδερφός της, Γιάννης, και ο μπαμπάς της, Θοδωρής, αλλά και η γυναίκα του αδερφού της, Ελίνα, η οποία έγραψε το πιο τρυφερό μήνυμα για τον πεθερό της.

 

sissy

 

.

Μια εξίσου συγκινητική ανάρτηση είχε κάνει η γνωστή παρουσιάστρια και μητέρα δύο παιδιών, στη φετινή Γιορτή της Μητέρας.

«Ο χρόνος είναι αδίστακτος, δεν είναι γιατρός… Σ´ αγαπάμε πολύ και μας λείπεις αφόρητα… Όμως δεν πονάς πια… Και αυτό τα κάνει όλα λίγο πιο υποφερτά… Συνέχισε το ταξίδι σου μαμά… Και μείνε ήσυχη… εδώ κάτω όλοι μας θα είμαστε καλά… και πάντα εσύ μαζί μας…», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου, δίπλα από τη φωτογραφία που τη δείχνει να χαμογελά με τη μητέρα της.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαλλιοτραβήγματα στην Ελληνική showbiz - Ψινάκης εναντίον Συνατσάκη: Πρόστυχο αυτό που έκανε, με είπε βιαστή - Η απάντησή της

Ένταση επικράτησε στο χθεσινό J2US, όταν ο Hλίας Ψινάκης εμφανίστηκε ως guest κριτής στη θέση της Δέσποινας Βανδή, καθώς η τραγουδίστρια κάνει περιοδεία στην Αυστραλία. Αμέσως μ...

Φόρτωση άρθρων...