Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Snik: H σύντροφός του, Γιώτα Ιωαννίδου, τον αποκάλεσε «πατσαβούρη» (video)

Media

Η σύντροφος του Snik, Γιώτα Ιωαννίδου θέλησε να απαντήσει με χιουμοριστικό τρόπο, για όσα ακούστηκαν τις προάλλες, ότι ο τράπερ την αποκάλεσε «πατσαβούρα» σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Snik ανέβασε ένα story, όπου αρχικά βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του μπροστά από έναν καθρέφτη. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στρέφει την κάμερα προς το μέρος της σύντρόφου του και ακούγεται να λέει γελώντας: «Φύγε ρε πατσαβούρα». Δεν ήταν απόλυτα σαφές αν απευθύνθηκε στην κοπέλα του ή σε έναν φίλο του που στέκεται στο πλάι του, ωστόσο η κοπέλα χαμογελώντας βγαίνει έξω από το δωμάτιο.

Ο τράπερ θέλησε να ξεκαθαρίσει την επόμενη ημέρα, πως το βίντεο του ερμηνεύτηκε λάθος και πως σε καμία περίπτωση δεν θα έβριζε το κορίτσι του.

Η Γιώτα Ιωαννίδου θέλησε με τη σειρά της να πάρει τη δική της «εκδίκηση», δημοσιεύοντας ένα story από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη, στο οποίο τον αποκαλεί τρυφερά... «πατσαβούρη μου».

 

 

 

Η σύντροφός του, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και εργάζεται στον κλάδο της εστίασης, ενώ παράλληλα κάνει φωτογραφίσεις και συμμετέχει σε διάφορα βίντεο κλιπ.

 

Τη σχέση τους επισημοποίησαν στην πρώτη κοινή τους  εμφάνιση, που έγινε στα πρόσφατα Mad VMA 2022.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Survivor: Σε δύσκολη κατάσταση ο Τζέιμς στο αποψινό επεισόδιο - Τι του ανακοίνωσε η παραγωγή

Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor προβλήθηκε και είναι επικεντρωμένο στον Τζέιμς Καφετζή. Η παραγωγή μεταφέρει κάποια νέα στον παίκτη της μπλε ομάδας, που θα του φέρο...

Φόρτωση άρθρων...