Τετάρτη
29 Μαΐου 2024

Snik: H σύντροφός του, Γιώτα Ιωαννίδου, τον αποκάλεσε «πατσαβούρη» (video)

Media

Η σύντροφος του Snik, Γιώτα Ιωαννίδου θέλησε να απαντήσει με χιουμοριστικό τρόπο, για όσα ακούστηκαν τις προάλλες, ότι ο τράπερ την αποκάλεσε «πατσαβούρα» σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Snik ανέβασε ένα story, όπου αρχικά βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του μπροστά από έναν καθρέφτη. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, στρέφει την κάμερα προς το μέρος της σύντρόφου του και ακούγεται να λέει γελώντας: «Φύγε ρε πατσαβούρα». Δεν ήταν απόλυτα σαφές αν απευθύνθηκε στην κοπέλα του ή σε έναν φίλο του που στέκεται στο πλάι του, ωστόσο η κοπέλα χαμογελώντας βγαίνει έξω από το δωμάτιο.

Ο τράπερ θέλησε να ξεκαθαρίσει την επόμενη ημέρα, πως το βίντεο του ερμηνεύτηκε λάθος και πως σε καμία περίπτωση δεν θα έβριζε το κορίτσι του.

Η Γιώτα Ιωαννίδου θέλησε με τη σειρά της να πάρει τη δική της «εκδίκηση», δημοσιεύοντας ένα story από τις διακοπές τους στη Σαντορίνη, στο οποίο τον αποκαλεί τρυφερά... «πατσαβούρη μου».

 

 

 

Η σύντροφός του, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και εργάζεται στον κλάδο της εστίασης, ενώ παράλληλα κάνει φωτογραφίσεις και συμμετέχει σε διάφορα βίντεο κλιπ.

 

Τη σχέση τους επισημοποίησαν στην πρώτη κοινή τους  εμφάνιση, που έγινε στα πρόσφατα Mad VMA 2022.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Οι Πειρατές της Γραμβούσας»: Πρεμιέρα για τη νέα δραματοποιημένη σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Την ιστορία της Γραμβούσας και τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι πειρατές, τόσο στην εξέλιξη της τοπικής κοινωνίας της Κρήτης, όσο και στην αναγέννηση ολόκληρου του Έθνους, καταγράφει ...

Φόρτωση άρθρων...