Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Στα περίπτερα από το περασμένο Σάββατο η «Action 24 Press»

Από το Σάββατο 7 Μαΐου και κάθε Σάββατο, κυκλοφορεί το ενημερωτικό έντυπο ACTION 24 PRESS που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της εφημερίδας και του περιοδικού και φιλοδοξεί, μέσα από τις 64 σελίδες του, να εγκαινιάσει μια νέα πραγματικότητα για τον ελληνικό Τύπο.

Το ACTION 24 PRESS είναι η εκδοτική προσπάθεια του Διονύση Παναγιωτάκη, ιδρυτή του τηλεοπτικού σταθμού ACTION 24.

Μαζί του στο μεγάλο αυτό βήμα, μια σημαντική ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών στο χώρο.

Με Διευθυντή τον Γιάννη Πολίτη, Σύμβουλους Έκδοσης τον Χρήστο Μπάρλα και τον Γιώργο Κουβαρά, Διευθυντή Σύνταξης τον Γιώργο Ντουδεσκέα, Art Director τον Κώστα Χαροκόπο και Εμπορικό Διευθυντή τον Δημήτρη Βάγια, φιλοδοξούν να κερδίσουν το στοίχημα αυτού του εγχειρήματος, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την ενημέρωση στο χαρτί και θέλουν να τη λαμβάνουν μέσω ενός σύγχρονου έντυπου.

Η ομάδα του ACTION 24 PRESS πιστεύει στην ερευνητική δημοσιογραφία και στην ανόθευτη είδηση, στόχος του να καταγράφει ολοκληρωμένα σχόλια και να έχει ξεκάθαρες απόψεις.

Το έντυπο θα καταγράφει όσα αξίζει να καταγραφούν. Επιλογή του η ανάλυση, η άποψη και η διεισδυτική ματιά στα γεγονότα.

Στόχος να μην μείνει καμία πλευρά της ενημέρωσης αθέατη. Εστιάζει στα πρόσωπα γιατί εκείνοι που καθορίζουν την ζωή μας είτε αρνητικά είτε θετικά, έχουν ονοματεπώνυμο.

Προτεραιότητα του τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Αποκαλύπτει πτυχές στην πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία μέσα από αναλυτικά θέματα και συνεντεύξεις.

Αναδεικνύει τον Πολιτισμό και τις Τέχνες με αφιερώματα και αναλυτικούς οδηγούς με απόλυτο σεβασμό στους αναγνώστες μας.

Εισάγει την τεχνολογία στην έντυπη έκδοση μας, μέσω των QR codes. Παρέχει έξτρα περιεχόμενο στους αναγνώστες, οι οποίοι μέσα από μια interactive διαδικασία θα μπορούν να αντλούν άμεσα την πληροφορία που τους ενδιαφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το νέο www.action24.gr

Η αλήθεια δεν κρύβεται.. διαβάζεται!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Μαρίνα Σάττι και το Eurojackpot στο πάρτι της ελληνικής αποστολής - Τραγούδησε πρώτη φορά live το «Ζάρι» και το κοινό την αποθέωσε

Το δωδεκάρι τους στη Μαρίνα Σάττι έδωσαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν, χθες, στο πάρτι που πραγματοποίησαν η ΕΡΤ και η ελληνική αποστολή στο Shamone, εν όψει του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τ...

Φόρτωση άρθρων...