Δευτέρα
06 Φεβρουαρίου 2023

Στην πρώτη θέση του βάθρου «Η γη της ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο»

Media

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η prime time του MEGA παρέμεινε σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με σημαντική διαφορά.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού η prime time του MEGA κατέγραψε το πολύ υψηλό ποσοστό 25,1% και ξεπέρασε τον ανταγωνισμό κατά 12,5 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες. Αντίστοιχα, στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 17,4% προπορεύτηκε κατά 5,8 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες.

Οι δύο επιτυχημένες σειρές του MEGA,  «Η γη της ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο», μονοπώλησαν για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και κατέκτησαν την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης το βράδυ της Κυριακής.

Η «Γη της ελιάς» ήταν και αυτή την Κυριακή στην κορυφή σημειώνοντας ποσοστό 28,6% στο σύνολο του κοινού και 19,3% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό το ποσοστό ανέβηκε στο εντυπωσιακό 42,8%. Η κάλυψη της σειράς άγγιξε τους 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Και το «Μαύρο Ρόδο» παρέμεινε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης. Η δραματική σειρά του MEGA σημείωσε ποσοστό 23,4% στο σύνολο του κοινού, με την κάλυψη να ξεπερνά τους 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στο δυναμικό κοινό 18-54, το «Μαύρο Ρόδο» κατέγραψε ποσοστό 16,6%. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η σειρά σημείωσε ποσοστό 37%.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συγκλονίζει ο παραολυμπιονίκης Πάνος Τριανταφύλλου: Έτσι καθηλώθηκα στο αναπηρικό αμαξίδιο

Στο ατύχημα που είχε σε ηλικία 18 ετών, και το οποίο τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Τριανταφύλλου, που βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Κυριακ...

MasterChef: Το πρώτο τεστ δημιουργικότητας απαιτεί από τους διαγωνιζόμενους να σκεφτούν «έξω από το κουτί»

Η πρώτη εβδομάδα του MasterChef 2023, απέδειξε ότι ο φετινός διαγωνισμός είναι πιο απαιτητικός από ποτέ και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο μαγειρικού εφησυχασμού. 23 επίδοξοι Mast...

Φόρτωση άρθρων...