Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Στο «Καρφί»: Ξεπούλημα... ΒΑΣΗ σχεδίου

Media

Αύριο, Σάββατο 13 Οκτωβρίου, η εφημερίδα «Στο Καρφί» κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες.

Το ανανεωμένο «Καρφί» με μόνο 2 ευρώ έρχεται αποκαλυπτικό, με νέες στήλες και υπογραφές, με ενδυναμωμένες τις παλιές του ρουμπρίκες που το καθιέρωσαν στη συνείδηση των πολιτών που ανήκουν στον παραδοσιακό χώρο της Κεντροαριστεράς ως τον εκφραστή της αυθεντικής φωνής του.

Και με παρασκηνιακά ρεπορτάζ που σπάνε κόκκαλα και δεν χαρίζονται σε κανέναν, αποκαλύπτοντας πρόσωπα με ονοματεπώνυμο και διευθύνσεις.

Διαβάστε:

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 51η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

Ξεπούλημα... ΒΑΣΗ σχεδίου

* Οι «Γκαουλάιτερ» των Αμερικανών στα Βαλκάνια ετοίμασαν το «plan B» στην περίπτωση που τα Σκόπια απορρίψουν τη συμφωνία των Πρεσπών

Οι δύο συν-εταίροι έβαλαν στη γωνία τον Νίκο Κοτζιά

Αφήνοντας «απέξω» τον Νίκο Κοτζιά, η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης στη σχέση της με την Αμερική χαράσσεται αποκλειστικά από τον πρωθυπουργό και τον «συνεταίρο» του, ο οποίος στη συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του στην Ουάσινγκτον παρουσίασε τον «χάρτη» των νέων βάσεων της Υπερδύναμης στη χώρα μας.

ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΜΑΣ

Κυβερνά ακόμα με ελαφρότητα πρωτάρη

Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Μπρος «ασιατικός» γκρεμός και πίσω... ρέμα (ΔΝΤ) στο Μπαλί

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Τώρα θα πάρει τη... Βίτσα του ο υπουργός

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αυτόνομη πορεία και ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑΣ

Ανελέητος εμφύλιος για το μΕΡΤικό της τηλεόρασης

300 ΥΠΟΠΤΟΙ

Συναγερμός για τζιχαντιστές σε Μόρια και Ειδομένη

ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ

Στον αέρα χιλιάδες δανειολήπτες

Μιλούν στο «Κ» ειδικοί επιστήμονες

ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ

Ο ομόλογος, το... ομόλογο και τα ανομολόγητα

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, η εφημερίδα στο Καρφί κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία, πολλές αποκλειστικότητες και μεγάλες προσφορές.

Δύο συλλεκτικά βιβλία από τη χριστιανική βιβλιοθήκη για να επιλέξετε

«Ο ΟΣΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ»

Ο 17ος αιώνας στην Ελλάδα σημαδεύεται από τον Οθωμανικό ζυγό. Ήδη επί τρεις αιώνες ο ελληνισμός και ο χριστιανισμός βιώνουν καταστάσεις τραγικές. Παρακμή, σκλαβιά, δουλεία μαστίζουν το γένος μας. Μέσα σε αυτή την αβεβαιότητα μια λαμπρή μορφή ξεπροβάλλει και γεμίζει με ελπίδα και αισιοδοξία το υπόδουλο γένος. Με ασπίδα την ορθόδοξη πίστη και όπλο τη γνώση, την παιδεία και τα γράμματα, ο Ευγένιος ο Αιτωλός προσπαθεί να αποτινάξει τον ελληνισμό από την πνευματική του νάρκη. Ο Ευγένιος γεννήθηκε στο Μεγάλο Δένδρο Τριχωνίδος. Σε μικρή ηλικία εκάρη μοναχός, στη συνέχεια χειροτονείται διάκονος και μετέπειτα πρεσβύτερος. Ήταν φιλομαθής, παρακολουθούσε μαθήματα από ονομαστούς διδασκάλους της εποχής και αύξανε συνέχεια της γνώσεις του. Χτίζει ναούς, κηρύττει συνεχώς, γράφει πλήθος επιστολών, ανοίγει σχολές.

Ή

«ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΙΣ ΝΑΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ»

Η Βασιλεύουσα, το στολίδι της βυζαντινής αυτοκρατορίας, βρισκόταν για πάνω από 1000 χρόνια στο επίκεντρο της ιστορίας, μιας ιστορίας που σημαδεύτηκε από αγώνες, εκστρατείες και συνεχείς αλλαγές. Οι ιστορικές εξελίξεις όμως, δεν θα μπορούσαν να μην αφήσουν τα σημάδια τους και στην τέχνη του Βυζαντίου. Οι ναοί και οι μονές της Βασιλεύουσας μπορούν να καθηλώσουν με την ομορφιά και την κομψότητά τους ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Η Αγία Σοφία, το κορυφαίο αρχιτεκτονικό οικοδόμημα της Πόλης, η Μονή Παντοκράτορος, ένα από τα μεγαλύτερα μοναστήρια κατά την περίοδο των Κομνηνών, η Μονή της Χώρας, ένας από τους σημαντικότερους ναούς της εποχής των Παλαιολόγων, είναι μερικά μόνο μνημεία, με τα οποία ασχολείται το συγκεκριμένο έργο

Στην έκδοση των 2,90 €

Διαβάστε στο «Καρφί»

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ANIMALL: Το νέο εξειδικευμένο περιοδικό για τους σκύλους και τις γάτες το Σάββατο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κυκλοφορεί αύριο Σάββατο 18 Μαΐου το πλέον εξειδικευμένο περιοδικό για τους πολυτιμότερους συντρόφους μας, σε πολυτελή έκδοση, μαζί με την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ». Το νέο περ...

Στα «Παραπολιτικά»: Αποκαλυπτικό γκάλοπ της GPO - Η Ν.Δ. υπερδιπλασιάζει τη διαφορά της από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αύριο, Σάββατο 17 Μαΐου, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία, πολλές αποκλειστικότητες, αλλά και με αποκαλυπτικά θέματα και ρ...

Φόρτωση άρθρων...