Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Στο νοσοκομείο επί έξι ημέρες με κορωνοϊό ο Γιώργος Παπαδάκης

Media

Μέσω Skype εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης στο «Καλημέρα Ελλάδα» που απουσιάζει ακόμα από την εκπομπή του καθώς εξακολουθεί να είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του και αποκάλυψε πως πέρασε δύσκολα με τον κορωνοϊό και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 6 ολόκληρες μέρες στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι καλύτερα πλέον και περιμένει να βγει αρνητικός. ώστε να επιστρέψει στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν κόλλησε τη σύζυγό του.

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κορωνοϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες. Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες» εξομολογήθηκε στην έναρξη του «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...