Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Στο ΟΡΕΝ ο Γιώργος Σιαδήμας

Media

Τηλεοπτική "στέγη" άλλαξε ο πολιτικός συντάκτης και παρουσιαστής Γιώργος Σιαδήμας. Ο δημοσιογράφος θα ενισχύσει το ενημερωτικό αποτύπωμα του ΟΡΕΝ. Θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Σαββατοκύριακου, ενώ θα είναι παρών στα δελτία Ειδήσεων και στην κάλυψη των μεγάλων γεγονότων.

Η ανακοίνωση του καναλιού:

Το ΟΡΕΝ υποδέχεται στη δημοσιογραφική του ομάδα τον έγκριτο πολιτικό συντάκτη, αρθρογράφο και παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών, Γιώργο Σιαδήμα.

Με την πλούσια εμπειρία του σε τηλεόραση, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και περιοδικά θα ενισχύσει το ενημερωτικό αποτύπωμα του ΟΡΕΝ.

Θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Σαββατοκύριακου, ενώ θα είναι παρών στα δελτία Ειδήσεων και στην κάλυψη των μεγάλων γεγονότων.

Ο Γιώργος Σιαδήμας ξεκίνησε το 2004 από το ALTER και τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε καθημερινά την εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στο KONTRA CHANNEL. Από το 2017 είναι πολιτικός συντάκτης στην κυριακάτικη εφημερίδα REAL NEWS, ενώ συνεργάζεται παράλληλα και με τον REAL FM.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λαιμός επικεφαλής του ρεπορτάζ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε «Παραπολιτικά», «Απογευματινή» και e-ota.gr

Ο όμιλος των Παραπολιτικών υποδέχεται στο δυναμικό του τον έμπειρο δημοσιογράφο Γιώργο Λαιμό. Με επιτυχημένη πολύχρονη προϋπηρεσία, αναλαμβάνει επικεφαλής του ρεπορτάζ της Τοπι...

Survivor: Επεισόδιο ανάμεσα σε Σταυρούλα και Δαλάκα - «Σε μένα να προσέχεις πώς μιλάς»

Στο Survivor οι σχέσεις ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται να είναι πιο τεταμένες από ποτέ και απόδειξη αυτού, είναι το ξέσπασμα της μιας για την άλλη...

Φόρτωση άρθρων...