Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Survivor 2022-Ημιτελικός: Η on air πρόταση γάμου (video)

Media

Μεγάλη έκπληξη στον ημιτελικό του Survivor 2022 με την πρόταση γάμου που έγινε κατά τη διάρκεια του Live.

Ο Γιάννης Τσολάκης, ο οποίος συμμετείχε φέτος στο παιχνίδι, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, με τη... βοήθεια του Γιώργου Λιανού.

 

«Γιάννη Τσολάκη, ας αφήσουμε τα αστεία για λίγο στην άκρη και να περάσουμε στα σοβαρά… Παντρεύεσαι;» ρώτησε ο παρουσιαστής του Survivor τον Γιάννη Τσολάκη, με εκείνον να δείχνει έκπληκτος, ώσπου η κάμερα να στραφεί στη σύντροφό του. «Πήρα την απόφαση, ναι, και θέλω να το κάνω», εξομολογήθηκε ο παίκτης.

 

Survivor 2022-Ημιτελικός: Η on air πρόταση γάμου

«Ε, άντε, πες το στην κοπέλα σου! Τι με κοιτάς; Σε εμένα θα το πεις; Φώναξέ το δυνατά, να το ακούσει όλος ο κόσμος», είπε ο Γιώργος Λιανός με χιουμοριστική διάθεση και στη συνέχεια ο Γιάννης Τσολάκης έκανε μια τρυφερή ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του και γονάτισε για να της κάνει πρόταση γάμου.

«Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα την αγαπώ πάρα πολύ! Να ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν μπορώ χωρίς εσένα καθόλου, ήσουν το στήριγμά μου, ήσουν οι σκέψεις μου κάθε μέρα και κάθε νύχτα, στις λύπες μου ήσουν εκεί, στις στεναχώριες μου ήσουν εκεί, στις χαρές μου ήσουν εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα και επειδή δεν θέλω να τα παραλέμε πολύ.... Κατερίνα, δέχεσαι να με παντρευτείς;», τη ρώτησε, και εκείνη του απάντησε θετικά, ενώ στη συνέχεια αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν, με τους συμπαίκτες τους αλλά και το κοινό του Survivor 2022 να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29-03-2024)

Το ματς Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός AKTOR για τη EuroLeague ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά οι επιλογές: 14:30 COSMOTE SPORT 1 H...

Φόρτωση άρθρων...