Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Survivor 2024: Η 3η υποψήφια και το χειροφίλημα

Media

Η Αναστασία Τσέρου είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor 2024 μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα των Διάσημων από τους Μαχητές στο 3ο αγώνισμα ασυλίας της 9ης εβδομάδας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας θα χρειαστεί να μονομαχήσει για την παραμονή της με την συμπαίκτρια της Ευγενία Μπόρλα και την «Μπλε» Μαριλίνα Βακονδίου, ενώ το βράδυ της Τετάρτης θα συμπληρωθεί και η τετράδα του τάκου μετά από το αγώνισμα για την 4η ασυλία, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που ανακοίνωσε την Κυριακή ο Γιώργος Λιανός.

Το επεισόδιο της Τρίτης (5/3) ξεκίνησε με τον Τζέιμς Καφετζής να σχολιάζει τα όσα έγιναν στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού και την κόντρα του με τον Σταμάτη Ταλαδιανό, λέγοντας πως δεν γίνεται να πάει στο Survivor και να μην βρεθεί ένας να έχει εμμονή μαζί του.

 

 

Παράλληλα αρκετοί παίκτες της Μπλε ομάδας άδειασαν τον Γιάννη Περπατάρη που κατηγόρησε τον Ντάνιελ Νούρκα ότι είναι εριστικός.

 

 

Ωστόσο το θέμα της ημέρας με διαφορά ήταν το νέο ειδύλλιο που φαίνεται ότι έχει γεννηθεί στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου, ανάμεσα στη Χρύσα Χατζηγεωργίου και τον Νίκο Ρικουνάκη.

Το φλερτ ανάμεσά τους αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς, όταν είδε τον συμπαίκτη του να απομακρύνεται για ώρα από την καλύβα των Κόκκινων και του ζήτησε εξηγήσεις. Αν και στο συμβούλιο της Δευτέρας ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας και η παίκτρια της Μπλε μάσαγαν τα λόγια τους όταν ο Γιώργος Λιανός έφερε το θέμα στην επιφάνεια με τη βοήθεια του Αλέξη Παππά, την επόμενη ημέρα ο Νίκος και η Χρύσα αποκάλυψαν την αμοιβαία έλξη που νιώθουν μεταξύ τους.
 

Η Χρύσα θέλοντας να δώσει μια πιο «αινιγματική» απάντηση, δήλωσε στην κάμερα του Survivor πως «χωρίς την συγκατάθεση της νύφης» δεν γίνεται τίποτα, αφού οι συμπαίκτες της ήδη κανόνιζαν τις «κουμπαριές».

Συγκεκριμένα, η παίκτρια δήλωσε: «Τελικά ο Νίκος είναι κρυφο... Χρύσα. Είναι επιβεβαιωμένο αυτό. Χωρίς τη συγκατάθεση της νύφης όμως δεν γίνεται τίποτα. Έγινα και νύφη στο φετινό Survivor, άλλο που δεν ήθελα».

 

 

Για τις φήμες που τον θέλουν να ξεκινάει ένα νέο ειδύλλιο με τη Χρύσα Χατζηγεωργίου μίλησε και ο Νίκος Ρικουνάκης. Ο παίκτης των Διασήμων δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για την παίκτρια της αντίπαλης ομάδας.

«Τελικά, το μυστικό μου χθες φανερώθηκε δυστυχώς, το μάθανε όλοι. Πετούσαν κάποια υπονοούμενα οι παίκτες, πώς την κοιτάζω κι ότι τα μάτια μου λάμπουνε κλπ. Δεν πήγε όπως το περίμενα. Μου κάνουν και πλακίτσα οι Μπλε, με πειράζουν, μου λένε συνθήματα», ανέφερε ο 28χρονος Κρητικός.

«Το βρίσκω λογικό με αυτό που γίνεται. Ό,τι προκύψει ας γίνει», συμπλήρωσε ο Χανιώτης εκπαιδευτής water sport και παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

 

 

 

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας έγινε σύνθημα στα χείλια αυτών της Μπλε κατά την αποβίβασή τους στην παραλία όπου θα λάμβανε χώρα το αγώνισμα της 3ης ασυλίας.
 

Το... γλέντι της Μπλε ομάδας για το ειδύλλιο Νίκου-Χρύσας συνεχίστηκε και στο ceremony με τους Μπλε να προτρέπουν με συνθηματάκι τον «Ρικουνάκη να δώσει στη Χρύσα ένα φιλάκι», με τον Χανιώτη να μην διστάζει να αποκαλύψει τον γυπαετό της Κρήτης που έκρυβε μέσα του σπεύδοντας με τη βοήθεια του Τζέιμς να πλησιάσει την παίκτρια των Μαχητών, να γονατίσει μπροστά της και να της δώσει ένα ευγενικό χειροφίλημα.
 

 

Στο στίβο μάχης οι δύο ομάδες άφησαν πίσω τους έρωτες και τα γέλια και τα έδωσαν όλα για την 3η ασυλία. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι. Οι Μπλε προηγήθηκαν με 4-2, όμως οι Κόκκινοι ισοφάρισαν σε 4-4 με την Ευγενία να σημειώνει και την πρώτη της νίκη στο παιχνίδι και τον Ρικουνάκη να πετυχαίνει δύο νίκες.

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή κάνοντας το 7-5, όμως οι Μπλε βρήκαν τρόπο να ισοφαρίσουν σε 8-8 με τη Σταυρούλα να εκμεταλλεύεται το πέναλτι υπέρ της ομάδας της, αλλά και τη Σταμάτη να προλαβαίνει στον κρίκο τον Αλέξη σε μία μάχη με πολλά σπρωξίματα.
 

Η Σταυρούλα νίκησε την Αναστασία για το 9-8 και ο Γκιουλέκας τον Ντάνιελ για το 10-8 χαρίζοντας την 3η ασυλία στους Μαχητές.
 

Ούτε η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Μπλε αυτή την εβδομάδα έφερε ηρεμία στη καλύβα τους. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε η απόφαση της μιας υποομάδας να φάει ξεχωριστά από την άλλη.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός τα έβαλε με τον Γιάννη Περπατάρη με τους τόνους να ανεβαίνουν και τον δεύτερο να τον αποκαλεί «καραγκιόζη». Ο Σταμάτης πήρε βαριά την προσβολή και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αναρωτήθηκε αν ο «άντρακλας» Περπατάρης θα τους δείρει κιόλας.

Με τον Τζέιμς τα είχε η Μαριλίνα σε πηγαδάκι με άλλες συμπαίκτριες της υποστηρίζοντας πως μπήκε για να τους κάνει άνω κάτω χαρακτηρίζοντάς τον «παίκτη ριάλιτι».
 

Στο καθιερωμένο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε την απούσα από τους αγώνες Κατερίνα Δαλάκα για όλες τις εξελίξεις.
 

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την καλύβα του Αλέξη Παππά που έχει φτιάξει προκειμένου να μένει για λίγο μόνος, με τον παρουσιαστή του Survivor να τον ρωτάει αν δέχεται ραντεβού στο ησυχαστήριο του σαν τον «πάτερ Γκομένιο» από την παλιά ελληνική ταινία με τον Σωτήρη Μουστάκα. Ο Αλέξης αποκάλυψε και την μαντινάδα που του είπε ο Ρικουνάκης, ενώ ακολούθησε σύνθημα από τους παίκτες της Μπλε ομάδας για τον παίκτη της Κόκκινης.
 

Στο επίκεντρο βρέθηκε και η Χρύσα μετά το χειροφίλημα του Ρικουνάκη, με την ίδια να δηλώνει πως δεν έχει έρθει για love story στο Survivor αλλά για το ριάλιτι επιβίωσης.

 

 

Από τη συζήτηση δεν έλειψαν και οι εντάσεις στους Μπλε με αφορμή τις δύο υποομάδες, αλλά και οι χαρακτηρισμοί του Περπατάρη, ο οποίος παραδέχθηκε πως αποκάλεσε καραγκιόζη τον Σταμάτη, με την Άιρα να παίρνει τον λόγο και να τον κατηγορεί πως ο Γιάννης συχνά χαρακτηρίζει τους συμπαίκτες της με άσχημο τρόπο με την ίδια να την έχει αποκαλέσει αρπακτικό.
 

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία αρχικά φάνηκε πως θα είναι ντέρμπι μεταξύ της Μαρίας Αντωνά με την Αναστασία Τσέρου, όταν ο Λιανός άνοιξε τους πρώτους 6 ψήφους και το σκορ ήταν στο 3-3. Όμως η Αναστασία πήρε άλλους 5 και έτσι με συνολικά 8 ψήφους έγινε η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση μετά την συμπαίκτρια της Ευγενία Μπόρλα και την Μαχήτρια Μαριλίνα Βακονδίου.
 

«Το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα, το είχαμε συζητήσει και με τα παιδιά. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη, δεν είναι ευχάριστη διαδικασία για κανέναν. Ευχαριστώ τα παιδιά της Μπλε Ομάδας για τα καλά τους λόγια. Δεν θα ήταν δίκαιο για τη Μαρία να πάει σε τρίτη σερί μονομαχία. Ελπίζω ότι θα πάω και θα επιστρέψω νικήτρια», δήλωσε η Αναστασία αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο Survivor.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17-05-2024)

Αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις περιλαμβάνει το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 14:30 ΑΝΤ1+ F1 Autodromo Enzo ...

Φόρτωση άρθρων...