Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Survivor 2024 - spoiler 4/3: Ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία

Media
Tags: Survivor, spoiler

Οι πληροφορίες και το οριστικό spoiler για την ομάδα που κερδίζει τη 2η ασυλία στο Survivor 2024. Ποιον παίκτη ψηφίζει η ηττημένη ομάδα ως 2ο υποψήφιο για αποχώρηση.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ άλλαξε σελίδα στον προγραμματισμό του από το επεισόδιο της Κυριακής 3/3. Πλέον πέρασε στην προκαταρκτική περίοδο όπου το αγωνιστικό μέρος είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Το πρώτο συμβούλιο έδειξε τον τρόπο που θα κινηθούν οι ψηφοφορίες και τις εξελίξεις ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας. Οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες, όχι ότι ήταν και ποτέ όλα ομαλά ανάμεσά τους. Οι νίκες όμως έσβηναν για λίγο αυτό που σιγοβράζει τον τελευταίο μήνα στη μπλε παραλία. Έχουν μείνει παίκτες που δεν προσφέρουν πόντους στην ομάδα και αυτό πρέπει να αλλάξει.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας ψήφισαν με 11 ψήφους τη Μαριλίνα ως 1η υποψήφια για αποχώρηση, το βράδυ της Κυριακής 3/3. Η παίκτρια προέβαλε τη δική της απαίτηση να ψηφιστεί και να μονομαχήσει, οπότε περίμενε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα αυτό. Ενώ νωρίτερα είχε κάνει λόγο για «γρουσουζιά» που της έφεραν ο Τζέιμς και η Σταυρούλα από την ημέρα που μπήκαν στην ομάδα των Μαχητών.

Από την άλλη μεριά οι δύο ομάδες απέκτησαν από έναν νέο παίκτη και πήραν αρκετή βοήθεια. Ειδικά ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους στους κόκκινους, έδειξε πως μπήκε καλά διαβασμένος στο Survivor 2024 κι έφερε 2 πόντους στον αγώνα. Λιγότερο έτοιμος γι'αυτό που αντίκρυσε στην παραλία ήταν ο Παντελής Γιαννακάκης, αφού έπεσε πάνω σε καβγά. Στον στίβο όμως κατάφερε να φέρει κι αυτός 1 πόντο. Ενώ η έκπληξη έγινε από τον Νίκο Ρικουνάκη, που βρήκε τον στόχο μετά από πολλές ημέρες κι έφερε τον πρώτο του πόντο στους Διάσημους.

Ο αγώνας για τη 2η ασυλία θα είναι λίγο πιο δύσκολος, αφού θα γίνει σε μεγαλύτερο στίβο, με αρκετά δύσκολα περάσματα. Οι δύο ομάδες πρέπει να κινηθούν στρατηγικά στα ματσαρίσματα, αφού η αντοχή και η ταχύτητα είναι το ίδο σημαντικές με τον τελικό στόχο στα run. Τα πρώτα spoilers που έχουμε δίνουν πως η μπλε ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία και ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση είναι από την κόκκινη. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των Διασήμων θα δείξει αν το φύλο της αποχώρησης θα κλειδώσει στις 4/3 ή μετά από τον αγώνα για την 3η ασυλία στις 5/5.

 

Δείτε το τρέιλερ του Survivor 2024:

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Πέθανε ο «παλαίμαχος» δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής σε ηλικία 68 ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο αδερφός του, Κώστας. O Στράτος Σεφτελής γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1...

Φόρτωση άρθρων...