Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Survivor: Ανατρεπτική ψηφοφορία για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Media

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές αγωνίστηκαν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλε με σκορ 10-7.

Έτσι στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε οι Μαχητές ήταν χαλαροί και απλά παρακολουθούσαν τις εξελίξεις, ενώ οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη από την ομάδα τους που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι Κόκκινοι ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε ότι στον τάκο θα βρεθεί η Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς συγκέντρωσε 5 ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Κάτι που, όπως φάνηκε από την αντίδραση της, αιφνιδίασε τόσο την ίδια όσο και σύσσωμη την απέναντι μπλε ομάδα που δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτό το αποτέλεσμα με βάση τη δυναμικότητα της παίκτριας. Mάλιστα, οι μπλε δήλωσαν ότι τη θεωρούν την καλύτερη ίσως παίκτρια των Διασήμων.

Πάντως, όπως φαίνεται στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, οι σχέσεις Βρισηίδας Ανδριώτου και Άρη Σοϊλέδη, με φόντο την πρώτη ψηφοφορία, είναι στα άκρα.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29-04-2024)

Αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις περιλαμβάνει το πρόγραμμα αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας. Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας: 12:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP ...

Φόρτωση άρθρων...