Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Survivor: Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας Αβραμάκη (photo&video)

H φωτογραφία με το τατουάζ που τα λέει όλα - Το παρασκήνιο γύρω από τη Σοφιάνα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη.

Σε πρόσωπο των ημερών έχει μετατραπεί για όσους παρακολουθούν το Survivor η Μαρία Αντωνά. Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, DJ και ραδιοφωνική παραγωγός που φέτος συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open με οικοδέσποινα τη Μπέττυ Μαγγίρα όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο αγαπημένος της τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς ορισμένοι παίκτες της Μπλε ομάδας ισχυρίζονται πως υπάρχει κάτι ανάμεσα σε εκείνον και την Σοφιάννα Αβραμάκη η οποία χθες αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας από το Survivor

 

Μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο που προβλήθηκε η αποχώρηση της Σοφιάνας η Μαρία Αντωνά δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από το τατουάζ με το πρόσωπό της που έχει κάνει ο Άρης στο μπράτσο του.

 

Η λεζάντα είχε απλά μια καρδούλα, σαν να λέει τα λόγια είναι περιττά…

 

 

 

Τι είχε πει η Μαρία Αντωνά για το τατουάζ

«Ο Άρης έκανε πριν από δύο χρόνια τατουάζ το πρόσωπό μου στο χέρι του. Όταν είδα το τατουάζ λίγο τρόμαξα. Μου είπε ότι δεν θέλω να σε αγχώνει αυτό, το έκανα επειδή δεν έχω αγαπήσει ποτέ ξανά έτσι στη ζωή μου, οτιδήποτε και αν συμβεί μεταξύ μας, θέλω να σου αποδείξω ότι αυτό θα το έχω πάντα πάνω μου. Έχουμε κάνει ακόμα ένα μαζί στο ίδιο σημείο με τα αρχικά μας», είχε πει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Μαρία Αντωνά.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25-04-2024)

Το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Madrid Open κόντρα στην Βέκιτς ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις...

Φόρτωση άρθρων...