Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Survivor: Καβγάδισαν Σταμάτης και Γιάννης στο συμβούλιο του νησιού

Media

Στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου, η κόντρα ανάμεσα στον Σταμάτη και τον Περπατάρη έφερε ένταση.

Ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο ότι του τραβούσε τα πόδια στο έρπινγκ, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, με τον Γιάννη Περπατάρη να το αρνείται και να ειρωνεύεται τον αντίπαλό του.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

Αρχικά, ο Σταμάτης περιέγραψε, τι συνέβη στον αγώνα, λέγοντας: «Αυτό που έγινε στο κοινό εμπόδιο ήταν ότι εγώ είχα προπορευτεί, ο Γιάννης ερχόμενος από πίσω αυτό που έκανε είναι να μου τραβήξει τα πόδια. Σε κάποια στιγμή ήρθε κάτω από το στήθος μου. Έβαζε τα χέρια του τραβώντας μου τα πόδια για να μην βγω. Έγινε το σκηνικό, εγώ προσπάθησα να βγω εκείνη τη στιγμή. Πολλές φορές έχει δείξει ότι δεν σκέφτεται την σωματική ακεραιότητα του συμπαίκτη του. Μπορεί να είχε χτυπήσει και ο ίδιος στο πρόσωπο. Εμένα δεν μου άρεσε! Ο Γιάννης κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε ενδεχομένως. Εγώ έχασα την συγκέντρωσή μου, εκνευρίστηκα και πήρε τον πόντο. Αυτό που έκανε ο Γιάννης ήταν λάθος».

Με τη σειρά του, ο Γιάννης είπε: «Σε τράβαγα από πίσω δηλαδή; Πιστεύω ότι αυτό που έκανα είναι για μήνυση πραγματικά. Σου ζητώ συγγνώμη… Μα είμαστε μέσα σε ένα παιχνίδι».

Όσο για τα αποτελέσματα της κάλπης, οι Κόκκινοι που ηττήθηκαν στο αγώνισμα, επέλεξαν να ψηφίσουν τον Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος έγινε ο τρίτος από την ομάδα του μετά τους Γιώργο Παπαχαραλάμπους και Νίκο Ρικουνάκη που θα χρειαστεί να διεκδικήσει την παραμονή του στο Survivor 2024 μέσω της μονομαχίας.

Απομένει να γίνει γνωστός και ο τέταρτος υποψήφιος που θα προκύψει μετά και τον 4ο αγώνα ασυλίας το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02-05-2024)

Ο ημιτελικός Άστον Βίλα – Ολυμπιακός για το UEFA Europa Conference League και τα ματς Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για τα play off της EuroLeague ξε...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30-04-2024)

Τα ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα για τη EuroLeague, όπως και ο ημιτελικός του Champions League Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζουν ...

Φόρτωση άρθρων...