Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Survivor Spoiler 22/2: Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Media

Το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας αναμένεται, μάλιστα, σήμερα να φέρει μεγάλες συγκινήσεις στους παίχτες και των δύο ομάδων που, όπως φαίνεται στο trailer, ξεσπούν σε κλάματα στο άκουσμα ότι θα μιλήσουν με τους οικείους τους.

Μέχρι στιγμής τη μερίδα του λέοντος στα έπαθλα επικοινωνίας έχουν κερδίσει οι Διάσημοι έχοντας καταφέρει τέσσερις νίκες όταν πρόκειται για το έπαθλο αυτό με τους Μαχητές να έχουν αρκεστεί σε μια επικοινωνία με τους δικούς τους.

Την ίδια ώρα δεν έχει τέλος η ένταση στους Διάσημους του Survivor οι οποίοι αύριο, Τετάρτη, θα κληθούν να αποχαιρετίσουν έναν εκ των Σάκη Αρσενίου, Ναυσικά και Μυριέλλα Κουρέντη, τους τρεις, δηλαδή, υποψήφιους προς αποχώρηση μετά και την ψηφοφορία της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει η Σοφιάννα «δέχθηκα πολύ μεγάλη φραστική επίθεση από έναν άνθρωπο επειδή τόλμησα για τους δικούς μου λόγους να ξυπνήσω τη Ναυσικά».

Από την πλευρά της η Ναυσικά, η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση μετά την ψηφοφορία της Δευτέρας, παρουσιάζεται εμφανώς ενοχλημένη λέγοντας «τελικά τα κορίτσια παίζουν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι Τελείως τυχαία αποφάσισα πέντε άτομα να ψηφίσουν εμένα».

«Η υπεράσπιση υπέρ της Ναυσικάς είναι γιατί τους χαλάσαμε τα σχέδια» ρίχνει λάδι στη φωτιά η Σοφιάννα με την Ναυσικά να παρατηρεί ότι «σαν ομάδα δεν θεωρώ ότι θα είμαστε ίδια μετά από έγινα και ειπώθηκαν, καταλαβαίνω ότι σε αυτό το παιχνίδι χρειάζεται στρατηγική».

Παρά τα τεντωμένα νεύρα και τους καβγάδες στους Διάσημους, στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται ανατροπή.

Έτσι σύμφωνα με τα spoiler οι Διάσημοι σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να κάνουν την αντεπίθεσή τους και να είναι τελικά αυτοί που θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας για πέμπτη φορά μέχρι στιγμής στο φετινό Survivor.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

MasterChef 2024 – Trailer 28/3: «Μία από αυτές τις παραφωνίες είσαι εσύ» – Ηλεκτρισμένο το συμβούλιο

Στο χθεσινό επεισόδιο (27/3) του MasterChef οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μία ακόμα ομαδική δοκιμασία. Οι δυο μπριγάδες ασχολήθηκαν με γλυκά, που σίγουρα έχουν δοκιμάσει όλοι κά...

Φόρτωση άρθρων...