Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 30/6: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος για αποχώρηση

Media

Στην τελική του ευθεία μπαίνει για τα καλά το Survivor καθώς σήμερα (30/06) θα διεξαχθεί το τελευταίο αγώνισμα ατομικής ασυλίας προκειμένου να προκύψει ο τελευταίος υποψήφιος για αποχώρηση από το έδαφος του Άγιου Δομίνικου.

Ήδη το βράδυ της Τετάρτης (29/06) ανακοινώθηκε η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor, η Σταυρούλα, την οποία έβαλε στον «τάκο» η ομάδα του Άρη Σοϊλέδη αναγνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να είναι το αντίπαλον δέος για τον ποδοσφαιριστή στον δρόμο για το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τη δεύτερη ατομική ασυλία κατακτά απόψε ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος έτσι «κλειδώνει» την παρουσία του στον ημιτελικό του Survivor που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Γαλάτσι.

Θα ακολουθήσει το συμβούλιο του Νησιού στο οποίο οι πέντε παίχτες θα επιλέξουν τον αντίπαλο της Σταυρούλας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο Στάθης Σχίζας.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια κίνηση τακτικής και πάλι, καθώς απόψε θα κληθεί το τηλεοπτικό κοινό να πετάξει εκτός Survivor έναν απ' τους δύο πιο ισχυρούς παίκτες μετά τον Άρη Σοϊλέδη που θα μπορούσαν να τον κοντράρουν στον τελικό.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

MasterChef 2024 – Trailer 28/3: «Μία από αυτές τις παραφωνίες είσαι εσύ» – Ηλεκτρισμένο το συμβούλιο

Στο χθεσινό επεισόδιο (27/3) του MasterChef οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μία ακόμα ομαδική δοκιμασία. Οι δυο μπριγάδες ασχολήθηκαν με γλυκά, που σίγουρα έχουν δοκιμάσει όλοι κά...

Φόρτωση άρθρων...