Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την 2η ασυλία

Media

Οι Διάσημοι χθες (13/3) πήραν το πρώτο αγώνισμα στέλνοντας τους «μπλε» στο συμβούλιο του νησιού. Οι Μαχητές έβγαλαν στον... τάκο για πέμπτη φορά τον Σπύρο Μαρτικά, ενώ νωρίτερα το κολιέ της ατομικής ασυλίας κέρδισε η Ασημίνα.

Διάσημοι και Μαχητές απόψε θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για διαφορετικούς σκοπούς. Οι «κόκκινοι» για να κάνουν το 2-0 και να αποφύγουν τη συμμετοχή και δύο δικών τους παικτών στην αποψινή ψηφοφορία.

Από την άλλη πλευρά, οι Μαχητές αγωνίζονται με την πλάτη στον τοίχο και γνωρίζοντας πως δεν έχουν κανένα περιθώριο για νέα ήττα, αν θέλουν να μειώσουν στο 50% τις πιθανότητες να χάσουν παίκτη για τρίτη σερί εβδομάδα. Θα καταφέρει η μπλε ομάδα να κερδίσει; Η απάντηση είναι «ναι».

Οι Μαχητές απαντούν, κατακτούν τη νίκη και κάνουν το 1-1 στις ασυλίες της εβδομάδας, όπερ σημαίνει ότι οδηγούν τους Διάσημους ως ηττημένους στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν κι εκείνοι με τη σειρά τους 2 υποψήφιους για αποχώρηση.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18-04-2024)

Oι κρίσιμοι αγώνες ρεβάνς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Europa Conference League απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και την Κλαμπ Μπριζ, αντίστοιχα και το παιχνί...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17-04-2024)

Oι αγώνες ρεβάνς στα ζευγάρια Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ για την προημιτελική φάση του Champions League, το ματς του Προμηθέα με τη Μάλαγα και η ...

Φόρτωση άρθρων...