Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι επιβίωσης- Μεγάλη ανατροπή

Media

Με την αποχώρηση της εβδομάδας επιστρέφει απόψε το Survivor 2022.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι πέντε Διάσημοι και συγκεκριμένα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Αθηνά Ευμορφιάδη, ο Απόστολος Ρουβάς, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ωστόσο, όπως είπαν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φαίνεται πως θα υπάρξει διπλή αποχώρηση από το Survivor 2022 απόψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, αυτός που αποχωρεί είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, μιας και συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Όμως θα υπάρξει ανατροπή, μιας και όπως έγινε γνωστό η Αθηνά Ευμορφιάδη θα αποχωρήσει οικειοθελώς επειδή της λείπει το παιδί της.

Αν φύγει ο Λάμπρος θα γίνει ανακατάταξη των ομάδων γιατί στους Κόκκινους θα μείνουν έτσι μόνο δυο άντρες. Αν φύγει η Αθηνά, όμως, οι ομάδες θα μείνουν ως έχουν και το Σάββατο θα δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο να μπαίνει στο Survivor 2022. Πάντως ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε πως νομίζει ότι θα φύγει απλά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Μένει λοιπόν να δούμε αν τα spoilers θα επιβεβαιωθούν.

Τι συμβαίνει τώρα στο Survivor 2022

Οι ισορροπίες πάντως είναι λεπτές πλέον στις δυο ομάδες του Survivor 2022, με τους Διασήμους να έχουν βγει αυτή την εβδομάδα σχεδόν όλοι στον τάκο και οι κόντρες να μην λείπουν, όπως είναι φυσικό. Είναι πάντως χορτασμένοι.

Μπορεί να έχασαν οι Διάσημοι αυτή την εβδομάδα τις δύο ασυλίες, αλλά κέρδισαν κάθε έπαθλο φαγητού, σε αντίθεση με τους Μαχητές που έχουν 15 ημέρες να φάνε. Γκρίνια υπάρχει πολύ φυσικά και στην ομάδα των Μαχητών, που μπορεί να κερδίζουν τις ασυλίες, χάνουν όμως τα έπαθλα φαγητού, με ότι αυτό σημαίνει για τις αντοχές τους, αλλά και τα νεύρα τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...