Δευτέρα
03 Οκτωβρίου 2022

Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα από το παιχνίδι

Media

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor.

Στο αγώνισμα ασυλίας, «Κόκκινοι» και «Μπλε» διασταύρωσαν τα ξίφη τους με σκοπό να κερδίσουν και να… γλιτώσουν μία ακόμα ψηφοφορία.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Μπλε ομάδα, ενώ οι «Κόκκινοι» κλήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα να υποδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Στο συμβούλιο του νησιού, βγήκε ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση o οποίος είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ καθώς πλησιάζει η επόμενη αποχώρηση του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας μιλά για τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Βρισηίδα μου τελειώνει αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ θεμιτό. Είμαστε και οι δύο υποψήφιοι, θα αλλάξουν όλα. Θα επιστρέψουμε στις ζωές μας. Δεν με νοιάζει αν θα μείνει ή αν θα φύγει η Βρισηίδα, πραγματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποιος η ποια θα πάρει τη δάδα και εν συνεχεία το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα;

Σύμφωνα με πληροφορίες απόψε αποχωρεί από το Survivor η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στα «Παραπολιτικά»: Όλο το κυβερνητικό σχέδιο - Επιχείρηση με κωδικό «Η Ελλάδα του 2023»

Αύριο, Σάββατο 1 Οκτωβρίου, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ κ...

Σταμάτης Κόκοτας: Του έδιναν 50 εκατ. δραχμές για να ξυρίσει τις φαβορίτες του - «Τις αγαπάω», είχε απαντήσει

Mια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 85 ετών. Χαρακτηριστικό του γνώρισμα η ζεσ...