Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Survivor Spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης

Media

Χαλασμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στο Survivor, καθώς εκτός από τις σκληρές μάχες που έδωσαν οι Διάσημοι με τους Μαχητές για τις ασυλίες, είχαν να αντιμετωπίσουν και τις αμέτρητες μεταξύ τους εντάσεις.

Οι Μαχητές ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη ασυλία και έπρεπε να αποφασίσουν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Ο παίκτης που βρέθηκε στον τάκο, όπως τόσες άλλες φορές, ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας μέσα σε ένα σκηνικό εντάσεων και αντιπαραθέσεων.

Στον δεύτερο αγώνα για την ασυλία, οι Διάσημοι ήταν αυτοί που «γεύτηκαν» την πίκρα της ήττας. Μετά από τη ψηφοφορία που ακολούθησε ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Έτσι, στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την Μπλε ομάδα, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Τζο Μαριδάκη. Από την πλευρά της, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, άφησε στη διάθεση του κοινού την Κάτια Ταραμπάνκο.

Αυτή που θα εγκαταλείψει το Survivor σήμερα θα είναι η Κάτια Ταραμπάνκο.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί με την προβολή του επεισοδίου, τότε μιλάμε για μια εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς και που αναμένεται να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λαιμός επικεφαλής του ρεπορτάζ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε «Παραπολιτικά», «Απογευματινή» και e-ota.gr

Ο όμιλος των Παραπολιτικών υποδέχεται στο δυναμικό του τον έμπειρο δημοσιογράφο Γιώργο Λαιμό. Με επιτυχημένη πολύχρονη προϋπηρεσία, αναλαμβάνει επικεφαλής του ρεπορτάζ της Τοπι...

Φόρτωση άρθρων...