Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας για τη νίκη του Στάθη Σχίζα: «Ο κόσμος έκρινε με βάση τη συμπεριφορά»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Μαρτίκας και αναφέρθηκε στη νίκη του Στάθη Σχίζα στο Survivor, αλλά και στην αντίδραση της Μαρίας Αντωνά, μόλις άκουσε το όνομα του νικητή στον τελικό.

Ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης δικαιολόγησε αρχικά, τη σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, αναφέροντας πως ο καθένας θα είχε αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο, σε μια ανάλογη περίπτωση.

«Η αντίδρασή της ήταν αναμενόμενη. Η Μαρία Αντωνά έδωσε μεγάλο αγώνα για τη νίκη του Άρη και αναλόγης έντασης θα ήταν και η αντίδρασή της στο αντίθετο αποτέλεσμα. Εισέπραξα κι εγώ την ίδια αντίδραση», είπε αρχικά στο περιοδικό Hello.
 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήταν μια μεγάλη ήττα αυτή του Άρη, αλλά όλοι θα πρέπει να διαχειριζόμαστε τις ήττες μας. Ένας Άρης που δεν χάνει ποτέ, έχασε. Προς τιμήν του όμως, εκείνος αντέδρασε φυσιολογικά».

Όσο για τη νίκη του Στάθη Σχίζα, ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος, καθώς θεωρεί ότι άξιζε το έπαθλο.

«Αισθάνομαι δικαιωμένος και χαρούμενος. Το άξιζε και ήταν δίκαιο που κέρδισε. Επιπλέον, θα δωρίσει ένα μέρος του επάθλου για τα παιδιά με καρκίνο, που είναι πολύ θετικό. Ο κόσμος έκρινε με βάση τη συμπεριφορά», τόνισε κλείνοντας.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι Unboxholics στην εκπομπή «Watch Next» της COSMOTE TV

Λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας τους «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», οι Unboxholics φιλοξενούνται απόψε στις 20.00 (Παρασκευή 26/4, COSMOTE CINEMA 1HD & Youtube κανάλι της COSMOTE...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25-04-2024)

Το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Madrid Open κόντρα στην Βέκιτς ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις...

Φόρτωση άρθρων...