Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Συνεχίζεται ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ: Παππάς κατά Φίλη

Media

Ταυτόσημες χαρακτήρισε τις απόψεις των κ. Μητσοτάκη και Φίλη, ως προς την κριτική που ασκούν στην ΕΡΤ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό και ερωτηθείς για την κριτική που έχει ασκήσει εσχάτως ο πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι ο κ. Μητσοτάκης «θέλει μια κλειστή ΕΡΤ, κάτι που αποδεικνύεται από τις τοποθετήσεις του για τη μείωση του ανταποδοτικού τέλους» και πρόσθεσε ότι «καλά θα κάνει η ΝΔ να σκεφτεί ξανά τα επιχειρήματά της».

Όταν ρωτηθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη κριτική εκ μέρους του κ. Φίλη, ο κ. Παπάς απάντησε ως εξής: «Δεν θέλω να πω τίποτα για τις δηλώσεις Φίλη, απάντησα στον κ. Μητσοτάκη Είναι ταυτόσημη η κριτική».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ασπρόπυργος: Οδηγός λεωφορείου εταιρείας βίασε υπάλληλο - Στο νοσοκομείο με αιμορραγία το θύμα

Ένα κτηνώδες περιστατικό βιασμού ήλθε στο φως στον Ασπρόπυργο όπου οδηγός λεωφορείου, το οποίο μετέφερε υπάλληλους εταιρείας, βίασε 27χρονη εργαζόμενη η οποία μάλιστα χρειάστηκε να...

Λαμία: Σταφυλόκοκκος βρέθηκε στα γεύματα των μαθητών που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση

Σταφυλόκοκκος είναι το βακτήριο που βρέθηκε στα σχολικά γεύματα τα οποία προκάλεσαν τροφική δηλητηρίαση σε αρκετούς μαθητές στη Λαμία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ στα δείγματα από τη Λαμ...

Φόρτωση άρθρων...