Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Τίνα Μεσσαροπούλου: Έχω αποδείξει ότι δεν έχω εμμονές

Η τηλεκριτικος και μελος της τηλεοπτικης παρεας του happyday στον alpha κανει τις προβλεψεις της για τη φετινη τηλεοπτική σεζον.

Media

Η γνωστή τηλεκριτικός, Τίνα Μεσσαροπούλου, μίλησε για όλους και για όλα στο «ΟΚ». Για ακόμη μία φορά ήταν χείμαρρος με όσα συμβαίνουν και εφέτος στην τηλεόραση. Το ίδιο κάνει άλλωστε στην κριτική της ή στο Happy Day του Alpha όπου τη βλέπουμε τα τελευταία πέντε χρόνια.

Φέτος υπάρχει η εντύπωση ότι βιώνουμε μια από τις πιο ανταγωνιστικές και σκληρές τηλεοπτικές σεζόν. Πώς θα τη χαρακτήριζες εσύ ως τηλεκριτικός αλλά και ως άνθρωπος της τηλεόρασης;
Κάθε χρονιά λέμε ότι είναι ανταγωνιστική αλλά είναι αυτή η φορά που η λέξη βρίσκει την απόλυτη έκφρασή της. Φέτος είναι η πιο ανταγωνιστική χρονιά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Τελεία! Όταν θα ξεκινήσουν όλα τα προγράμματα μέσα σε μία εβδομάδα καταλαβαίνεις πού πάει το πράγμα. Από την άλλη βλέπεις και προγράμματα που καταλαβαίνεις ότι δεν θα πάνε καθόλου.

Όπως;
Μια δυσκολία υπάρχει αυτή τη στιγμή συνολικά στον ΣΚΑΙ. Δυσκολία υπάρχει και στον ΑΝΤ1. Μπορεί ακόμα να μην έχουν ξεκινήσει όλα τα προγράμματα αλλά όταν βλέπεις ότι η prime time σου όπως το Game of Chefs για παράδειγμα κάνει 5 ή 6 τηλεθέαση εκεί αντιλαμβάνεσαι ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Βέβαια δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι Άγριες μέλισσες αλλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι δύσκολο να φέρει τα πάνω-κάτω θαύματα δεν γίνονται.

Πώς είδες την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη;
Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο που δεν πρέπει να μετριέται με νούμερα. Είναι μια κατηγορία μόνη της η Ελένη. Πιστεύεις ότι θα συνεχίσει να έχει τόσο καλά νούμερα. Δεν πιστεύω ότι θα συνεχίσει να έχει τόσο υψηλά νούμερα γιατί η ζώνη της έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Έχει απέναντι της τον Νίκο Μουτσινά, το Shopping Star πou στο παρελθόν έχει κάνει θαύματα, την Τατιάνα Στεφανιδου που είναι παλιά καραβάνα και ξέρει να ελίσσεται,  το δελτίο του ΣΚΑΙ θεωρώ ότι κάπως θα κάτσουν τα νούμερά της. Ο κόσμος είχε μια περιέργεια ύστερα από έναν χρόνο απουσίας.

The Bachelor ή Big Brother;
Δεν είμαι των ριάλιτι και χαίρομαι που φέτος το κοινό δείχνει μια παραπάνω προτίμηση στα σίριαλ. To Big Brother το είδα λίγο από επαγγελματική διαστροφή. Δεν μου άρεσε πέρσι. Δεν μου αρέσει φέτος.  To The Bachelor όχι επειδή είμαι στον Alpha το βλέπω, όπως πρέπει να το βλέπουν όλοι με ανάλαφρη διάθεση.

tina mess happy day

Αν δεν ήσουν οτο Happy Day σεποια εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης θα ήθελες να συμμετάσχεις ; 
Ο λόγος που είμαι σε αυτή την παρέα είναι επειδή περνάω καλά. Στο Happy Day είμαστε μια χαρούμενη παρέα. Μιλάμε με τα μάτια. Αν δεν περνούσα καλά δεν θα το έκανα. Έχω φύγει από πράγματα όπου δεν περνάω καλά. 

Είσαι παντρεμένη με τον Γιώργο Μυλωνάκη γενικό γραμματέα της Βουλής και συνεργάτη του πρωθυπουργού. Πότε γνωριστήκατε; 
Γνωριστήκαμε στην εφημερίδα Απογευματινή. Δουλεύαμε και οι δύο στα διεθνή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15-04-2024)

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη Basket League ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας: 12:0...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13-04-2024)

Πλήρη αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας. Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου: 10:45 COSMOTE SPORT 8 HD ERC SS2 Ουγγ...

Φόρτωση άρθρων...