Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Τα κολοκύθια έβαλαν φωτιά στο Masterchef 2024: «Εγώ είμαι ο αρχηγός, δε με νοιάζει τι θα αρέσει στη Ζωή»

Απίστευτη ένταση και στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef 2024, καθώς μπαίνουμε σιγά-σιγά στην τελική ευθεία, και κάθε λάθος κοστίζει ακριβά όχι μόνο ατομικά στους παίκτες, αλλά και στην εκάστοτε μπριγάδα.

Γκρι και Μπορντό σήκωσαν μανίκια και κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι, που να ξυπνά σε όλους αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια. Καλεσμένοι και… φιλοξενούμενοι σε αυτό το τραπέζι ήταν οι τρεις κριτές του διαγωνισμού

Τα πνεύματα, όμως, στη Γκρι μπριγάδα οξύνθηκαν αρκετά από το ξεκίνημα της δοκιμασίας ανάμεσα στον αρχηγό της ομάδας, Άνχελ, και την υποψήφια προς αποχώρηση, Ζωή.

Η σπίθα που άναψε τη διαφωνία ανάμεσα στους δύο παίκτες δεν ήταν άλλη από τα… κολοκύθια που θα χρησιμοποιούσαν για τη συνταγή των κεφτέδων, τα οποία η 24χρονη θέλησε να σοτάρει πριν τα μαγειρέψει.

Η Ζωή θέλησε να υπερασπιστεί την απόφασή της, με τον Άνχελ να της επιβάλει να κάνει αυτό που λέει εκείνος.

«Δεν έχω τον σεφ μου από πάνω που με πληρώνει για να κάνω ό,τι μου λέει. Είμαστε ομάδα. Είναι μεν ο αρχηγός και παίρνει την ευθύνη αλλά εκείνος έχει και την ασυλία του», δήλωσε στο προσωπικό της cue η 24χρονη παίκτρια του MasterChef εμφανώς ενοχλημένη.

 

 

«Έχω σκεφτεί κάποια πράγματα που ίσως έχω κάνει λάθος αλλά ακόμη κι αυτά δεν δικαιολογούν αυτή την επίθεση εναντίον μου. Γιατί για επίθεση πρόκειται. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πάρα πολλά συναισθήματα μαζί: θυμό, λύπη, εκνευρισμό. Και καταπίεσα πάρα πολύ τον εαυτό μου για να μην ξεσπάσω», τόνισε αμέσως μετά η 24χρονη επίδοξη MasterChef.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02-05-2024)

Ο ημιτελικός Άστον Βίλα – Ολυμπιακός για το UEFA Europa Conference League και τα ματς Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για τα play off της EuroLeague ξε...

Στην «Axianews»: Βρήκαν «καύσιμα» οι τράπεζες

Με τίτλο: «Βρήκαν «καύσιμα» οι τράπεζες» κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο, Παρασκευή 3 Μαΐου, η «Axianews». Πάμε για νέο ράλι στο Χρηματιστήριο Αθηνών και διανομή μερίσματος Εντυπω...

Φόρτωση άρθρων...