Τα νέα των Media

  • Ο Μάκης Προβατάς και η Νατάσσα Μπαστέα ανεβαίνουν στο Ραδιομέγαρο και το Πρώτο Πρόγραμμα.
  • Για το νέο του επαγγελματικό βήμα ετοιμάζεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Πρόκειται για αστυνομική σειρά με δραματικά στοιχεία, η οποία θα προβληθεί σε συνδρομητική πλατφόρμα του εξωτερικού. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης σειράς, με τα γυρίσματα να προγραμματίζονται για την ερχόμενη άνοιξη στις ΗΠΑ, αλλά και σε κάποιο ελληνικό νησί. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην ομάδα των σεναριογράφων της σειράς, στην οποία θα δούμε τον Ντάνο, συμμετέχει κι ένας Έλληνας.
  • Με το συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο με τίτλο «Τα Ύστερα του Κόσμου», που ακούγεται στην σειρά «Γη της Ελιάς» του MEGA επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία η Ελένη Ζιώγα, η πολυδιάστατη καλλιτέχνιδα και στιχουργός δεκάδων μεγάλων και κλασικών επιτυχιών που όλοι έχουμε αγαπήσει και έχουμε τραγουδήσει. Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο συνθέτης και τροβαδούρος Χρίστος Στυλιανού ενώ το τραγούδι απογειώνει η σπουδαία φωνή της Ασπασίας Στρατηγού.
  • Από την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 16:30, σε νέα ώρα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και το “Fishy”, παρέα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο βάζουν πλώρη για το νησί των Φαιάκων.
  • Από το σήμερα και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.40, ο Άκης Πετρετζίκης και το «Kitchen Lab» μας προσκαλεί να «ταξιδέψουμε» μαζί του σε έναν από τους πιο δημιουργικούς προορισμούς του κόσμου, στην κουζίνα, κι υπόσχεται να μας αποκαλύψει όλα του τα μυστικά!

Σαρώνουν οι σειρές των καναλιών σε αντίθεση με τα ριάλιτι μαγειρικής που καταρρέουν καθώς καταγράφουν μονοψήφια νούμερα.