Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Τετράωρη στάση εργασίας αύριο «Στο Κόκκινο» - Σε ραδιόφωνο και site

Παρασκήνιο

Τετράωρη στάση εργασίας εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ για αύριο, Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου «Στο Κόκκινο» τόσο για το ραδιόφωνο όσο και για το site.

Σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ, το Διοικητικό της Συμβούλιο «αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον Ρ/Σ "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" 105,5 και στο site “stokokkino.gr”, την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022, από τις 14.00 έως τις 18.00, προκειμένου να διεξαχθεί συνέλευση για κρίσιμα εργασιακά ζητήματα».

Η τετράωρη αυτή στάση εργασίας έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης, που είχε προκηρύξει η ΠΟΕΣΥ για τις 11 Φεβρουαρίου, «προκειμένου να διεξαχθεί συνέλευση των εργαζομένων για να συζητήσουν κρίσιμα εργασιακά τους ζητήματα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη

Δριμεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στα όσα καταλόγισε ο Πρωθυπουργός κατά του Νίκου Ανδρουλάκη. Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργ...

Σιμόπουλος: «Ο Φλώρος ήταν έξαλλος, έκανε κεφαλοκλείδωμα και έριξε μπουνιά»

Αυτόπτης μάρτυρας στο πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον ανεξάρτητο προερχόμενο από τους Σπαρτιάτες βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο ήταν ο βουλε...

Φόρτωση άρθρων...