Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Θάνος Λέκκας: «Είμαι ρακοσυλλέκτης κι έτσι κόλλησα κοριούς, δεν πετάω τίποτα» (video)

Media

Στο Night Out βρέθηκε ο Θάνος Λέκκας την Τρίτη 12/12 και μίλησε για τη σειρά «Το Ναυάγιο» και τις δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο Θάνος Λέκκας βρίσκεται σε δύο πολύ ξεχωριστές σειρές αυτή τη σεζόν. Η μία είναι ο Γιατρός στον Alpha και η Δεύτερη είναι «Το Ναυάγιο» του Mega.

Προς απογοήτευσή του, ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως η δεύτερη ατάκα που είχε ο ρόλο του στο Ναυάγιο, ταίριαζε απόλυτα στο δυστύχημα των Τεμπών: «Μεταφέρουμε τόσο κόσμο κάθε μέρα, ώρες, ώρες σκέφτομαι ότι από θαύμα δεν έχει γίνει κανένα κακό», είπε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.
 

Τον ρόλο του Μιχάλη, συμπληρώνει τηλεοπτικά η Ελεάνα Στραβοδήμου, η οποία βρέθηκε για χάρη του στο πλατό του Night Out για να του κάνει έκπληξη. Ο Θάνος Λέκκας περιέγραψε τα γυρίσματα την ώρα που γινόταν η περισυλλογή των ναυαγών που έγιναν από ειδικό συνεργείο που είχε έρθει από το εξωτερικό και δημιουργούσε τα ειδικά εφέ, ενώ όλοι βρίσκονταν μέσα σε μια μεγάλη πισίνα. Υπήρχαν δύτες στη σκηνή με τη σχεδία για να βοηθούν σε όλο το πλάνο.

 

Ο Θάνος Λέκκας μιλά για τους ρόλους του:

 

 

Περιγράφοντας τον εαυτό του, ο Θάνος Λέκκας, είπε ότι: «Θέλω να πιστεύω ότι είμαι κουλ άτομο και easy going. Έχω αρκετά πρέπει, δουλειές πριν από την χαρά. Μου αρέσει πολύ το σινεμά, το θέατρο, οι βόλτες, φαγητό με φίλους.

Δεν πίνω αλκοόλ. Μου αρέσει στην δουλειά μου να αλλάζω συνέχεια. Αν μπορούσα κάθε σκηνή να αλλάζω και από κάτι. Στη ζωή μου είμαι πολύ συντηρητικός. Δεν πετάω πράγματα.

Αν το πετάξεις το βλέπω σαν ασέβεια. Δένομαι πολύ με τα αντικείμενα. Είμαι ρακοσυλλέκτης, έχω μια πολυθρόνα που τη βρήκα όντως στα σκουπίδια και την μεταποίησα. Δένομαι και με τους ανθρώπους πολύ. Νιώθω τυχερός για τις δουλειές μου, μετά χαρούμενος, μετά αγχωμένος», πρόσθεσε με τη σειρά τα συναισθήματά του για την υποκριτική. Βέβαια στο ξεκίνημα των σπουδών του άρχισε από τη Βιολογία, μετά όμως ανακάλυψε πως η Τέχνη τον τραβούσε περισσότερο.

 

Το σχετικό βίντεο:

 

 

Ο Θάνος Λέκκας μιλά για την αγαπημένη του συνήθεια:

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...