Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Θρυλικά ανομήματα

Media

Ακούγοντας το πρωί έναν πολιτικό ραδιοσταθμό, μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, το γεγονός ενός φληναφήματος που εξέμεσε πολιτικός αναλυτής (πιο ΣΥΡΙΖΑ πεθαίνεις) για τον χθεσινό εορτασμό του 46ου τίτλου (ρεκόρ ανεπανάληπτο) του Ολυμπιακού στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Ο… ποιητής δεδηλωμένος – όπως διατείνεται- οπαδός του Θρύλου, βρήκε την φιέστα «πολύ κιτς» και «εθνοκεντρική», διότι η γιορτή συνδέθηκε με τα 200 χρόνια Επανάστασης, στην οποία έλαβε μέρος ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, το όνομα του οποίου φέρει το γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδος.

Το γεγονός, ότι ο κύριος παρουσιαστής, επιχείρησε να αποδομήσει την γιορτή , έχει σχέση με ιδεολογικούς λόγους, οι οποίοι εκπορεύονται από τις εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ ,γιατί οτιδήποτε έχει σχέση με την ελληνική παράδοση το απεχθάνονται.

Είμαι βέβαιος, ότι εάν υπήρχε ο μέγας Θέμος, με την οξύνοια που τον διέκρινε, μετά τα όσα θα άκουγε, θα απαντούσε με το παροιμιώδες χιούμορ του «Ποιος τα λέει αυτά γαμ… το Φελέκη μου!»

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Δίπλα – δίπλα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις– Να μην σταματήσουν ποτέ οι προσπάθειες για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων δήλωσε ο δή...

Φόρτωση άρθρων...