Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Το ανατριχιαστικό βίντεο της Νικολούλη για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα

Media

Συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της.

Το βράδυ της 25ης Μαρτίου στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αναμένεται να γίνουν νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το τρέιλερ της επόμενης εκπομπής «Φως στο Τούνελ». 

«Τίποτα δεν συμβαίνει ξαφνικά», αναφέρεται στο βίντεο, ενώ την ίδια ώρα φαίνονται οι δείκτες ενός ρολογιού και ακούγονται παιδικές φωνές.

Ξαφνικά στο τρέιλερ οι δείκτες αλλάζουν χρώμα και γίνονται κόκκινοι, παραπέμποντας στο χρώμα που φοράει η Αγγελική Νικολούλη όταν ξέρει τον ένοχο.

Η Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται να ταράξει και πάλι τα νερά με τα ευρήματα της έρευνας της, την Παρασκευή στις 23:20 στο MEGA.

Στην τελευταία της εκπομπή η παρουσιάστρια δέχτηκε ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα για την συγκεκριμένη υπόθεση και φρόντισε να προστατεύσει τον συνομιλητή της, αλλά όταν έκλεισε την τηλεφωνική γραμμή, ξέσπασε και μιλώντας στην κάμερα και τους τηλεθεατές είπε: «Φαίνεται λοιπόν πως κάποιο από τα παιδιά μιλάει από τον τάφο του».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

MasterChef 2024 – Trailer 28/3: «Μία από αυτές τις παραφωνίες είσαι εσύ» – Ηλεκτρισμένο το συμβούλιο

Στο χθεσινό επεισόδιο (27/3) του MasterChef οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μία ακόμα ομαδική δοκιμασία. Οι δυο μπριγάδες ασχολήθηκαν με γλυκά, που σίγουρα έχουν δοκιμάσει όλοι κά...

MasterChef – Χαλασμός με τα κρυμμένα σκονάκια για τις συνταγές: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που είσαι μάγειρας»

"Θα έπρεπε να ντρέπεστε που τολμήσατε να κάνετε τέτοιο σκηνικό! Ντροπή σας γιατί νιώθετε μειονεκτικά" φώναζε ο παίκτης του MasterChef. Στην κουζίνα του MasterChef για μια ακόμα ...

Φόρτωση άρθρων...