Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Εκλογές: Το MEGA κάλεσε σε debate Μητσοτάκη και Τσίπρα

Media

Τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, κάλεσε το MEGA σε ένα debate για δύο, καθώς δεν θα είναι σε θέση να μεταδώσει ολόκληρη την αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη 10 Μαρτίου.

Το κανάλι διευκρινίζει πως δεν θα μπορέσει να μεταδώσει όλο το προγραμματισμένο debate των πολιτικών αρχηγών καθώς έχει εκείνη την ημέρα τη συμβατική υποχρέωση να μεταδώσει ποδοσφαιρικό αγώνα του Champions League, αναφέρει η πρόσκληση από τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Σταμάτη Μαλέλη.

MEGA

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει «όχι» σε ένα debate μόνο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τη φάση, έχοντας αιτιολογήσει πλήρως την επιλογή του για μια και μοναδική τηλεμαχία με τη συμμετοχή των αρχηγών όλων των κομμάτων που μετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαίου. Ωστόσο, ο πρωθυπουργός έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μια τηλεμαχία ανάμεσα και σε αυτόν και τον κ. Τσίπρα πριν από τις δεύτερες εκλογές.

Ο Πρωθυπουργός μάλιστα, αναφερόμενος στην επιλογή για ένα debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς είχε τονίσει: «Να πάμε όλοι μαζί, να συζητήσουμε για αυτά τα οποία θέλουμε να κάνουμε αλλά να πέσουν και οι μάσκες. Γιατί στο debate θα είμαστε όλοι μαζί οι πολιτικοί αρχηγοί, όπως πρέπει να είναι σε μια δημοκρατία. Και να έρθουν να μας εξηγήσουν τα υπόλοιπα κόμματα πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται αυτή την “προοδευτική διακυβέρνηση”, αυτή την κυβέρνηση των ηττημένων που κάποιοι θέλουν να δρομολογήσουν. Αυτή την κυβέρνηση που θα φέρει μαζί ενδεχομένως, στο μυαλό τους, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τον Βαρουφάκη, τη «Δήμητρα»».

Θετικά ανταποκρίθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στην πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. Η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου γνωστοποίησε πως «με χαρά αποδεχόμαστε την πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA σε ανοιχτό διάλογο debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη και πως είναι στη διάθεση του καναλιού, όποια μέρα επιθυμεί τροποποιώντας το πρόγραμμα του προέδρου για να γίνει ο δημόσιος διάλογος που θα συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο «Καρφί»: Τον απειλεί μόνο το ΠΑΣΟΚ

Μη χάσετε το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 το αποκαλυπτικό «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Διαβάστε: Η ΔΕ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25-04-2024)

Το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Madrid Open κόντρα στην Βέκιτς ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις...

Φόρτωση άρθρων...