Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Το συγκινητικό αντίο της Αναστασοπούλου στον ΣΚΑΪ (video)

Φανερά συγκινημένη ήταν σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ η Μαρία Αναστασοπούλου, καθώς ήταν η τελευταία της εκπομπή στο κανάλι και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, αλλά και τους συνεργάτες της.

 

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου και ανεβαίνει... στα βόρεια, αφού βάζει πλώρη για τον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

 

Η Μαρία Αναστασοπούλου, στο φινάλε της εκπομπής "Σήμερα", σε φορτισμένη ατμόσφαιρα, είπε: "Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως κάτι έχεις ετοιμάσει να πεις, εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια. Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση του ΣΚΑΪ, ευχαριστώ που μου έδωσαν την ευκαιρία να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου, δεν είναι συνάδελφοι για εμένα είναι πρώτα από όλα φίλοι. Από τη Δευτέρα έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου και θα είναι εδώ. Εμείς όπως καταλαβαίνετε έχουμε ανοίξει λογαριασμούς τα πρωινά, και σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν και για τις αχρείαστες εντάσεις. Σας ευχαριστώ για όλα, να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι...".

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26-04-2024)

Το δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Euroleague και ο ημιτελικός του Περιστερίου με την Τενερίφη στο Final-4 του Basketball Champions Leagu...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25-04-2024)

Το δεύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και η πρεμιέρα της Σάκκαρη στο Madrid Open κόντρα στην Βέκιτς ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις...

Φόρτωση άρθρων...