Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Vernicos - Eurovision: «Θέλω να μιλήσω με την Παπαρίζου και τον Ρουβά πριν ανέβω στη σκηνή»

Media

Ο Victor Vernicos είναι ο φετινός εκπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2023, όπου και θα διαγωνιστεί με το «What They Say».

Λίγο καιρό πριν ταξιδέψει στο Λίβερπουλ, ο 16χρονος καλλιτέχνης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και αποκάλυψε ότι θέλει να συναντήσει δύο προκατόχους του, της Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά. 

«Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα, προσπαθούμε να γίνουμε ακόμη πιο έτοιμοι καθημερινά. Έγραψα το τραγούδι μόνος μου, σε μία αγχώδη στιγμή της ζωής μου. Μετά από ενάμιση χρόνο το κατέθεσε για τη Eurovision. Το έγραψα σε δύο ημέρες. Ήθελα μέσα από το video clip να δείξω τη μοναξιά» είπε αρχικά, ο Victor Vernicos.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Eurovision ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα. Με είχε βάλει η μητέρα μου να κάνω μαθήματα, το αγάπησα κι έτσι συνέχισα» και τέλος, εξέφρασε μία επιθυμία του, λέγοντας: «Θέλω να μιλήσω με την Έλενα Παπαρίζου που έφερε την πρωτιά, τον Σάκη Ρουβά και την Amanda από πέρσι».

Ο Victor Vrnicos γεννήθηκε στο Μαρούσι και μεγάλωσε ακούγοντας όλα τα είδη μουσικής, αφού δηλώνει «λάτρης της». Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου όταν ήταν μόλις 4 ετών, μαθήματα φωνητικής όταν ήταν 8 ετών και μαθήματα κιθάρας στα 10. Άρχισε να γράφει τη δική του μουσική γύρω στα 11. Αυτή τη στιγμή σπουδάζει μουσική τεχνολογία και είναι ο νεότερος εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision.

Αυτή τη στιγμή o νεαρός τραγουδιστής κάνει πρόβες για τη σκηνική του παρουσία στη Eurovision, την οποία έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος

Η ελληνική συμμετοχή θα διαγωνιστεί την όγδοη θέση του Β’ Ημιτελικού που θα πραγματοποιηθεί στη σκηνή της Liverpool Arena, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...