Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Βίκυ Καγιά: Τέλος από το Star - Δεν ανανεώνει το συμβόλαιό της

Media

Η Βίκυ Καγιά δεν αναέωσε το συμβόλαιό της με το Star με αποτέλεσμα να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η εκπομπή «Πρωινό μας» πρόβαλλε συνέντευξη της παρουσιάστριας του «Shopping Star» και του «GNTM», όπου τίποτα δεν έδειχνε ότι θα αποχωρούσε από το κανάλι.

Η συνέντευξη αυτή πραγματοποιήθηκε, όπως είπε στον «αέρα» η Φαίη Σκορδά, λίγο πριν η Βίκυ Καγιά πάει στο γύρισμα για το «Shopping Star». Ακολούθησε ένα meeting που ανέτρεψε τα πάντα, όσον αφορά το μέλλον της στο κανάλι.

«Τελειώνει το γύρισμα και πηγαίνει σε ραντεβού με το κανάλι, στο οποίο υπήρξε μία ένταση που δεν αποκλιμακώθηκε. Δεν θα συνεχίσει στο Star, είναι είδηση - βόμβα» είπε δημοσιογράφος της εκπομπής.
 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28-04-2024)

Οι αγώνες για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με κορυφαίο το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η δράση στο Moto GP και τα ματς ποδοσφαίρου από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου τ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29-04-2024)

Αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις περιλαμβάνει το πρόγραμμα αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας. Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας: 12:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP ...

Φόρτωση άρθρων...