Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στις Πανελλήνιες είχα γράψει σε μάθημα 0,01»

Για τα παιδικά του χρόνια και την «επανάσταση» που έκανε όταν ήταν έφηβος μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου ανέφερε αρχικά: «Δεν ήμουν άγριο νιάτο καθόλου, απλά είχα μια εσωτερική επανάσταση που δεν την κατάλαβαν τόσο πολύ. Εγώ καταλάβαινα πως κάτι διαφορετικό συνέβαινε μέσα μου. Δεν συμβάδιζα με την κοινωνία και δεν συμβάδιζα με την οικογένεια. Όταν οι φίλοι μου πήγαιναν στην ντίσκο και άκουγαν Μάικλ Τζάκσον, εγώ άκουγα Λέοναρντ Κοέν. Τότε δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε, αλλά τώρα μπορώ να πω ότι κάτι άλλο συνέβαινε μέσα μου».

«Ήμουν τεμπέλης, δεν διάβαζα με τίποτα και έμοιαζε Γολγοθάς το σχολείο! Γολγοθάς και έλεγα να τελειώσει και να φύγει από πάνω μου το μαρτύριο. Το τελείωσα όμως», είπε στη συνέχεια, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι:

«Στις Πανελλήνιες εξετάσεις είχα γράψει στη Χημεία ή στην Φυσική 0,01. Ούτε καν άσσο. Είχα βρει και έναν άλλον ηλίθιο σαν εμένα που μας έβαζαν στα θρανία να καθίσουμε και συμφωνήσαμε να βάλουμε στοίχημα ότι ακριβώς στο δίωρο θα κάνουμε… αφετηρία για το κατοστάρι να δώσουμε την κόλλα και ο χαμένος θα κερνούσε τον καφέ».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...