Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης: Αυτό είναι το προσκλητήριο της βάφτισης των διδύμων

Media

Το ζευγάρι βρίσκεται από τις αρχές του καλοκαιριού στη Μύκονο, εκεί όπου θα γίνει και η βάφτιση των κοριτσιών τους, στις 17 Σεπτεμβρίου 2022. Σύμφωνα με το περιοδικό «Secret» το μυστήριο θα γίνει στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου. Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στο προσκλητήριο, θα ακολουθήσει δεξίωση στο «SantAnna».

Οι μικρές θα πάρουν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα και θα έχουν συνολικά οκτώ νονούς. Πιο συγκεκριμένα, τη μικρή Φιλίππα θα βαφτίσουν ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Η μικρή Αριάνα θα έχει νονούς την κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, την Αννέζια Καμπουρίδη και τον Γιώργο Καμπουρίδη.

Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η Χριστίνα Μπόμπα θέλουν να οργανώσουν μια ξεχωριστή ημέρα για τα κορίτσια τους. Τα βαφτίσια θα γίνουν με την ίδια μεγαλοπρέπεια που έγινε ο γάμος τους στη Σίφνο το 2018.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα καλωσόρισαν τα κορίτσια τους στις 23 Ιουνίου 2021 και όπως είναι λογικό το ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο βιώνει στιγμές πραγματικής ευτυχίας!

Δείτε το προσκλητήριο της βάφτισης των παιδιών τους

news

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Survivor: Η Χρύσα αντιλήφθηκε κίνηση του Αλέξη - Μην ψαρώνεις Σταμάτη, τον είδα που έκλεισε το μάτι, είπε

Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου, μια κίνηση του Αλέξη Παππά έπεσε στην αντίληψη της Χρύσας. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας και η ομάδα ...

Φόρτωση άρθρων...