Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Η Μαφία των Πανεπιστημίων και η καθηγητική υποκίνηση

Απτόητη συνεχίζει η Κυβέρνηση την συνεπέστατη πολιτική της απέναντι στην Μαφία των ΑΕΙ, όπως αυτή συγκροτείται από την «φοιτητική» κινηματική αριστερίλα και την αποδεδειγμένα δεδομένη καθηγητική συνέργεια ( στην ουσία καθοδήγηση): μια-δυο για το θεαθήναι δήθεν εκκαθαριστικές επιχειρήσεις με την κινητοποίηση της κανονικής αστυνομίας ( την άλλη, την δήθεν πανεπιστημιακή καλά νάμαστε να την θυμόμαστε!), οι οποίες καταλήγουν σε μερικά επικοινωνιακά πρωτοσέλιδα με «αποκαλυπτικές φωτογραφίες» και διακινούμενες «αποκλειστικές» πληροφορίες κι από ουσία μη τρύπα στο νερό!

«Τα παλιόπαιδα τ΄ ατίθασα» που έχουν πάρει χαμπάρι χρόνια τώρα την μετεμφυλιακή φοβικότητα της δήθεν φιλελεύθερης παράταξης και την ενοχική στάση της απέναντι στους διάφορων κατηγοριών αγωνισταράδες (το ίδιο και οι πασίγνωστοι καθοδηγητές τους στο καθηγητικό σώμα) κάνουν πλάκα στο κράτος και στην κυβέρνηση, συλλαμβάνονται για να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς την παραμικρή επίπτωση, εγγράφουν στο επαναστατικό βιβλιάριο νέα ένσημα στο δρόμο για την κομματική σύνταξη, περιγελούν το κράτος και τις υπηρεσίες άσκησης της νόμιμης κρατικής βίας, είναι βέβαιοι για την συμπαράσταση της δήθεν δικαιοσύνης των τρεμάμενων βολεμένων και πλουσιοπάροχα αμειβόμενων δικαστών και.. άσε τον Μητσοτάκη ν παριστάνει τον μεταρρυθμιστή και τον Χρυσοχοΐδη να στέλνει, ως άλλος Πάκης, δήθεν μηνύματα δήθεν συμμόρφωσης προς ένα φαντασιακό κράτος.

Με άλλα λόγια «πιάσε τ΄ αβγό και κούρευτο» ή σε δουλειά να βρισκόμαστε, η κυβέρνηση να παριστάνει ότι επιβάλλει την τάξη στην χειρότερη φάρα του πλανήτη την οποία, μάλιστα, η ίδια χρυσοπληρώνει ή για να σπουδάζει ή για να παριστάνει τον καθηγητή, η κοινωνία να καταναλώνει τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές από τη μια και την «αποφασιστικότητα» του δήθεν κράτους από την άλλη κι όλοι μαζί, ομού κι αντάμα, να γελάνε πίσω από την πλάτη του πολίτη πουλώντας του φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ενώ αυτός παριστάνει ότι παίρνει στα σοβαρά τον Μητσοτάκη και την παρέα του.

Είναι δεδομένο πλέον πως η Kυβέρνηση δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίσει αυτό το δήθεν πανεπιστημιακό χάος με τους όρους με τους οποίους αυτό έχει συγκροτηθεί σε εγκληματική οργάνωση, με διάφορα παρακλάδια και διακινεί, εντός των πανεπιστημιακών χώρων, υπό την αποτελεσματική ανοχή και συμπαράσταση του καθηγητικού κατεστημένου, από πρέζα έως επανάσταση και από ληστοσυμμορίτες έως γηραλέους επαγγελματίες αριστερούληδες «άνευ χαρτοφυλακίου» και περιορισμένης ευθύνης.

Ακόμη και η πολυδιαφημισμένη νομοθετική παρέμβαση Φλωρίδη στον Ποινικό κώδικα δεν τόλμησε να προτείνει και να διαμορφώσει ένα νέο θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση αυτού του είδους του οργανωμένου εγκλήματος, κινητοποιώντας προς μια συντονισμένη απάντηση όλες τις δυνάμεις του οργανωμένου κράτους (στην ουσία αυτό είναι που αναζητείται), ώστε να αποκτήσει νόημα η φράση «όταν βλέπεις το κράτος να έρχεται καταπάνω σου, απλώς φεύγεις».

Εννοείται, πως εκείνη η συγκλονιστική απάτη με την δήθεν πανεπιστημιακή αστυνομία πήγε άπατη ή μάλλον πήγε εκεί ακριβώς που προορίζοντας να πάει, δηλαδή στον κάλαθο των αχρήστων και γυροφέρνει τώρα στα ΑΕΙ, σαν γκόμενα που κάνει πιάτσα, δήθεν ελέγχοντας τι και ποιόν; Στην ουσία, μόνο τον μισθό αν μπαίνει στον λογαριασμό και τίποτε άλλο.

Αντιμετωπίζεται η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα πανεπιστήμια ( ο Θεός να τα κάνει) σε όλη την μεταπολιτευτική περίοδο και χάρις στην οποία εντός των ΑΕΙ, σε ανεπίτρεπτα και παράδοξα για κάθε σοβαρή δημοκρατία προστατευμένο χώρο, λειτουργούν κανονικές εγκληματικές οργανώσεις, που συγκεντρώνουν όλα τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά του νόμου και στις οποίες κανένας δεν «δικαιούται» να ασκήσει την νόμιμη κρατική βία;

Βεβαίως, μόλις γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία όλα θα αλλάξουν! Ειδικά, μάλιστα, αν αναλάβει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης και υπουργός ΠΡΟΠΟ ο Χρυσοχοΐδης τρέμετε επαγγελματίες τη αριστερίλας και τσιράκια των Κουτσουμπο-Χαρίτσηδων. Βαρύς θα πέσει ο πέλεκυς του κράτους μπλα, μλα, μπλα…

Σοβαρά τώρα: δεν νοείται σε κανένα στοιχειωδώς σοβαρό κράτος να ισχύει (και να εφαρμόζεται) ειδικό καθεστώς για τη βία στα γήπεδα, πρόσφατα νομοθετημένο και ήδη εφαρμοσμένο σκληρά, και να εξακολουθούν στον πανεπιστημιακό υπόκοσμο να δραστηριοποιούνται αιώνια ατιμώρητοι πρεζέμποροι, νταβατζήδες, παράνομοι διακινητές, προσφυγοπατέρες, επαγγελματίες καταστροφείς με τσεκούρια και αλυσοπρίονα, νονοί της επαναστατικής νομιμότητας και οιονεί δήθεν τσαμπουκάδες.

Η μετατροπή του συνόλου των αδικημάτων εντός των ΑΕΙ, από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο και από το ασημαντότερο έως το σοβαρότερο, σε ιδιώνυμα αδικήματα είναι η απάντηση κάθε συντεταγμένης πολιτείας αν θέλει να ασκήσει τον ρόλο της και να κανονικοποιήσει επιτέλους μια εξαιρετικά σοβαρή λειτουργία της, όπως είναι η τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ιδιώνυμο για όλες τις πράξεις καταστροφής της δημόσιας περιουσίας και όλες τις εγκληματικές δραστηριότητες συνδυασμένο με τον πλήρη καταλογισμό των ζημιών και άμεση απώλεια της φοιτητικής ή καθηγητικής ιδιότητας από τους δράστες και την ίδια ώρα πλήρης, εγγυημένη και απόλυτη ελευθερία διακίνησης ιδεών, πλην των κάθε είδους ακραίων, με οργανωμένο και δημοκρατικό τρόπο, χωρίς περιορισμούς και απαγορεύσεις.

Ζητείται κυβέρνηση για να το κάνει πράξη και να εγγυηθεί στους Έλληνες πως αυτό το μαρτύριο θα τελειώσει «εδώ και τώρα», χωρίς καμία ανοχή.

Υπάρχει;

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι Άραβες και η Ευρώπη…

Ο αείμνηστος Κορνήλιος Καστοριάδης (1922-1997) μας θυμίζει ιστορικά γεγονότα που η ισλαμο-αριστερίστικη «κουλτούρα» έχει διαγράψει από την ιστορία.

Οι δύο Ελλάδες πάντα εδώ

Μια σειρά φαινόμενα του τελευταίου διαστήματος μας υποχρεώνουν να δούμε καλύτερα τις κοινωνικές διεργασίες που εξελίσσονται και να ανησυχήσουμε. Ιερείς πετούν έξω από ναούς βουλ...

Φόρτωση άρθρων...