Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Ισραήλ: Μυρίζει... μπαρούτι στη Δύση

Απόψεις Λουκάς Γεωργιάδης
Tags: Ισραήλ

Οι συνεχείς εκκενώσεις αεροδρομίων, δημοσίων κτιρίων κλπ., θα αποτελέσουν πλέον μια νέα τρομακτική καθημερινότητα για την Δύση, ο φανατισμός του μουσουλμανικού κόσμου θα ενταθεί και είναι δεδομένο ότι ο πλανήτης εισέρχεται σε αχαρτογράφητα ύδατα.

Τα προηγούμενα χρόνια όλοι βλέπαμε τζιχαντιστές να ορμάνε στα πλήθη με αυτοκίνητα ή να ανατινάζονται σε εμπορικά κέντρα και σταθμούς συγκοινωνιών.

Χθες το βράδυ στη Γαλλία σημειώθηκαν πυροβολισμός σε εμπορικό κέντρο, ενώ εδώ στην Ελλάδα ένα φανατικός μουσουλμάνος είχε μπει στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην Αχαρνών και... σιγοψιθύριζε ότι "Ο Αλλάχ είναι μεγάλος"!

Σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες Παλαιστίνιοι και υποστηρικτές τους, έρχονται σε σύγκρουση με την Αστυνομία και οι μυστικές υπηρεσίες όλων των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι σε πλήρη ετοιμότητα, για να μην έρθει η κόλαση εδώ. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι το πλήγμα σε ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα από τους Ισραηλινούς αποδεικνύει ότι οι πύραυλοι και οι βόμβες, δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν Χριστιανούς από Μουσουλμάνους, ούτε τους καλούς από τους κακούς!

Η έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας από τις ΗΠΑ προς όλους τους Αμερικανούς πολίτες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται για διάφορους λόγους σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, είναι ενδεικτική της σοβαρότητας που παρουσιάζει η κατάσταση.

Οι χερσαίες επιχειρήσεις του Ισραήλ θα οξύνουν τα αντανακλαστικά του Αραβικού κόσμου και ο κίνδυνος να βρεθεί η Ευρώπη ενώπιον ανεξέλεγκτων καταστάσεων είναι ορατός. Αν μάλιστα, εκδηλωθούν τρομοκρατικές ενέργειες, οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να λάβουν δραστικά μέτρα για να προστατεύσουν τον δυτικό τρόπο ζωής και τους πολίτες τους. Αν δεν το πράξουν, οι Ευρωεκλογές του 2024, μπορεί να είναι η αρχή για να επέλθουν πολιτικές εξελίξεις που ούτε καν μπορούμε να διανοηθούμε σήμερα.

Ένας τρομοκρατημένος και ανήσυχος Ευρωπαίος δεν θα διστάσει να... τιμωρήσει συστημικά κόμματα και να αναζητήσει σωτηρία σε ακροδεξιούς και φασίστες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Περί πολιτικής ψευδολογίας

Η πολιτική είναι ένα παιχνίδι παθών και αλληλο-συγκρουόμενων συμφερόντων και η υποκρισία είναι ένας από τους βασικούς της κανόνες. Ο Μακιαβέλι, στην κλασική περί ‘’Ηγεμόνος’’ πρ...

Μεγαλώνει το χάσμα ΕΕ – ΗΠΑ

Καθώς επίκεινται οι εκλογές για ανάδειξη του νέου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τα πρόσφατα στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου απεικονίζουν το χάσμα που διαρκώς επεκτείνεται μετα...

Φόρτωση άρθρων...