Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Tο «φίμωτρο» στα ΜΜΕ σε σενάριο Πολάκη και σκηνοθεσία Τσίπρα

Η αχαλίνωτη φαντασία του Αλέξη Τσίπρα και του ασκεριού που τον ακολουθεί, ξεπερνά τα όρια μιας πολιτικής μυθοπλασίας και καταντά γραφική και εν πολλοίς επιφανειακή και ευκαιριακή προσπάθεια, «να βγει από την μύγα ξύγκι». 

Εάν αίφνης υιοθετούσαμε τα όσα κατέγραφαν πομπωδώς στην πρώτη σελίδα, τα δημοσιογραφικά Μέσα που πατρονάρουν κάθε πομφόλυγα η οποία εξυφαίνεται από τα άδυτα του ΣΥΡΙΖΑ και την μοστράρουν πρωτοσέλιδα, τότε, ασφαλώς, θα έπρεπε να πιστέψουμε, ότι η παλινόρθωση της βασιλείας στην Ελλάδα, είναι «ante portas». 

Η συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Κάρολο στην Σκωτία και η επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου στην Αθήνα, ήταν το κερασάκι στην τούρτα, ώστε να επιβεβαιωθεί πλήρως, η πληροφορία του «Πρακτορείου της Κουμουνδούρου», ότι η Ελλάς ξαναγίνεται Βασιλευόμενη Δημοκρατία, ύστερα από μισόν αιώνα. 

Αφού σε αυτό το διάστημα, η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, που κυβέρνησαν, «διέλυσαν την χώρα», εξαιρουμένης της περιόδου 2015-2019, όπου το τιμόνι της Ελλάδας πήραν στα στιβαρά χέρια τους ο πλοίαρχος Αλέξης Τσίπρας με υποπλοίαρχο τον Πάνο Καμμένο. Το σενάριο… του βασιλικού και της γλάστρας, δεν περπάτησε, γι’ αυτό και ο μεγάλος τιμονιέρης, άρχισε να περιφέρεται «ανά τας ρύμας και αγυιάς»- δηλαδή στα σοκάκια και τους δρόμους- της πατρίδας μας, προκειμένου να παιανίσει την επιστροφή του στο Μέγαρο Μαξίμου, επειδή ο Μητσοτάκης εξεμέτρησε το πολιτικό του ζην!

Ο Πρωθυπουργός και η Kυβέρνησή του, φωνάζει ο Αλέξης με στεντόρεια φωνή, είναι υπεύθυνος για την πανδημία του κορωνοιού, αφού δεν έκανε επίταξη σε ιδιωτικές κλινικές και απέλυσε μερικούς ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε νοσοκομεία. Και μετά την πανδημία, ο Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για την ακρίβεια και την αύξηση των τιμών και δεν παίρνει κανένα μέτρο για «ανακούφιση του λαού». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως μοναδικός προστάτης των λαϊκών συμφερόντων, απαιτεί να φύγει η τωρινή κυβέρνηση και να επιστρέψει στο Μαξίμου ο Αλέξης με όλο το αγλαό συνάφι που τον ακολουθεί, προκειμένου να ολοκληρώσουν τα θεόπνευστα έργα τους, που τα άφησαν ημιτελή. Δηλαδή: «Να ξανακλείσουν εφημερίδες και κανάλια, όπως είχαν κάνει με το ‘’Βήμα’’, τα

«Νέα», το «Mega» και να ολοκληρώσουν το έργο του Νίκου Παππά, σύμφωνα με το οποίο, κάποιο Ινστιτούτο της Φλωρεντίας, προέβλεπε ότι στην Ελλάδα πρέπει να υπάρχουν μόνον 4 κανάλια (πάλι καλά γιατί στην Βόρειο Κορέα υπάρχει μόνο ένα). Και όταν το ΣτΕ, απέρριψε την φαεινή ιδέα του Υπουργού διαστήματος (αλήθεια που βρίσκεται ο δορυφόρος που έστειλε στο διάστημα), ή τότε κυβερνητική εκπρόσωπος κυρία Γεροβασίλη, δάκρυσε λέγοντας, ότι «τώρα» που δεν θα καταβληθούν τα ποσά από τις άδειες, δεν θα υπάρχουν λεφτά για την λειτουργία των νηπιαγωγείων». 

Αυτές είναι μόνον μερικές σκηνές, από την γνωστή κωμωδία, «η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ». Σήμερα, δεν θα αναφερθούμε αναλυτικά στο έργο, γιατί η διάρκεια του είναι πάρα πολύ μεγάλη. 

Περιλαμβάνει ακόμα, τα βοσκοτόπια, το σκάνδαλο NOVARTIS, το τρίτο μνημόνιο με τα 100 δισ., τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, το ξεπούλημα της Μακεδονίας και την αφωνία για τον παρανοϊκό πόλεμο του Πούτιν. Πάντως, όποιος θέλει να παρακολουθήσει, μερικές σκηνές από το προσεχές έργο, που θέλει να ολοκληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ας παρακολουθήσει τα όσα λέει καθ’ εκάστην ο σεναριογράφος Π.Π (κατά κόσμον Παύλος Πολάκης). 

Αύριο, λέει, θα είναι όλα διαφορετικά και η δικαιοσύνη θα λειτουργεί με άλλους κανόνες. Και σε όλα αυτά συμφωνεί ο σκηνοθέτης Αλέξης Τσίπρας. Ο οποίος σίγουρα θα διεκδικήσει ένα βραβείο, αφού κάποιοι τον «πούλησαν», για το βραβείο Νόμπελ, που του είχαν υποσχεθεί Ευρωπαίοι παράγοντες, για την Συμφωνία των Πρεσπών. 

Δεν θα πειράζει όμως, γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Τα ντοκουμέντα, όμως, παραμένουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οι Άραβες και η Ευρώπη…

Ο αείμνηστος Κορνήλιος Καστοριάδης (1922-1997) μας θυμίζει ιστορικά γεγονότα που η ισλαμο-αριστερίστικη «κουλτούρα» έχει διαγράψει από την ιστορία.

Σύνταγμα 1975

Ι. Κυκλοφόρησε βιβλίο ενδιαφέρον: «Μ Ε Τ Α Π Ο Λ Ι Τ Ε Υ Σ Η» Αναφέρεται (και) στο Σύνταγμα του 1975. ΙΙ. Είναι προσθετέα και τα εξής: ...

Ο Σωκράτης και η νέα ηγεσία

Ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος,είναι όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρος στη σημερινή εποχή των τεράστιων αλλαγών,που υπαγορεύουν και νέες ηθικές προσεγγίσεις.

Φόρτωση άρθρων...